Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy néz ki: összejövünk. De a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy néz ki: összejövünk. De a haverja egy utál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bonyolult egy story, de megpróbálom elmagyarázni, hátha valaki tudna segíteni... mert jó lenne.

Pár hete megismerkedtem egy aranyos sráccal, aki nagyon bejön, és úgy néz ki, hogy én is tetszem neki, és már el is hívott randira, úgyhogy van esély rá, hogy összejövünk.:)(L)

A gáz csak az, hogy kb. 1 éve az egyik jó haverja járni akart velem, és mivel nem mondtam neki igent (mert még korainak találtam - pedig tetszett nagyon, és később halálosan bele is zúgtam), jól összeveszett velem, és megutált. Azóta nem is beszéltünk. Nagyon sokat szenvedtem miatta. Az utóbbi pár hónapban lettem túl rajta.:) Már nem érdekel, de lehethogy csak azért, mert már rég láttam. A mostani srác (akivel úgy néz ki összejövünk) nem tud erről a dologról - és a haverja sem tudja, hogy alakul köztünk valami (még azt sem tudja, hogy mi ismerjük egymást).

Ez miért baj?

1. mert ha rájön a haverja, hogy köztünk alakul valami, akkor biztos megpróbálja majd lebeszélni rólam.:(

2. mert a srác (akivel alakul a dolog) már most említette, hogy majd elmehetnék vele és a haverjaival bulizni, inni. De nekem aztán marhára nincs kedvem a haverjával bulizni. (Arról nem is beszélve, hogy nem szoktam inni - de ezt mondtam is neki.)

3. mert mi lesz, ha újra látom a haverját, akkor újra belezúgok?:S Nem akarok, mert rengeteget szenvedtem miatta.:( A srác, aki most tetszik, épp jó.(L) Nem kell nekem más... de lehethogy megingna bennem valami, ha újra látnám a haverját. Ettől is félek.

4. mert mi lesz, ha a haverja féltékeny lesz a srácra (akivel alakul)? Mert ugye Ő is össze akart velem jönni még fél éve.:/ Mi lesz, ha miattam összevesznek? (Bár ettől félek legkevésbé.:D Mert sztem a haverja már rég túl van rajtam... De bármi megtörténhet.:S)

És még vannak hátrányai, de most nem sorolom az összeset.

Szerintetek mit tudnék csinálni?

A srác nagyon bejön, úgyhogy mindenképp szeretnék vele összejönni. Akkor próbáljak ne találkozni a haverjával?:D És honnan tudjam, miket mond a hátam mögött rólam a haverja?:S

Mit csináljak? Segítsetek, létszi!:/

Egy 16 éves tanácstalan lány.

(Amúgy a srácok is 16 évesek.)

2009. jún. 19. 05:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez sajnos tényleg rengeteg félreértésre adhat okot. Úgyhogy először is én elmesélném az új pasinak, hogy a haverja megpróbált még régen összejönni veled, de te elutasítottad, és úgy érzed hogy ezért nagyon megharagudott rád a srác, vagy félreértések voltak nem tudod... Lényeg az, hogy te nem haragszol rá, csak azért meséled, hogy tudjon arról, hogy a haverja esetleg nem kedvel téged. Szerintem ezt muszáj elővezetni, mert inkább tőled tudja meg mint a havertól.

Ha a haver rendes, akkor nem fog rólad semmit mondani, és nem fogja kavarni a dolgokat. Ha viszont nem az, akkor valószínűleg állandóan ellened lesz. Sajnos nem lehet tudni. Mindenesetre én egyelőre kerülném a közös programokat, amíg nem jössz össze rendesen az új fiúval.

Ha emiatt megromlik a barátságuk, akkor az nem is igazi barátság. Ezzel nem kell foglalkozni. Viszont a haverral, ha úgy alakul ne legyél kettesben, és nem kell vele bizalmasan beszélgetni. Abból nem lesz baj.

30/N

2009. jún. 19. 07:35
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy elolvastad, és hogy segítettél!:)

Sajnos abban nem is tudok reménykedni, hogy rendes lesz a haverja, mert biztos vagyok benne, hogy mondani fog neki rólam egy-két hülyeséget.:S Azért azt remélem, hogy nem fogja túlzásba vinni.

Szerintem a napokban összejövünk majd. (Nagyon remélem.:)) És akkor majd elmondom neki, hogy mi van a haverjával.

Amúgy meg nem említette még, hogy a haverja, úgyhogy nem is tudja, hogy tudom, hogy ő neki a haverja.:D (na ezt most jól megmondtam... azért remélem érthető:D)

Köszi a segítséget.:)

2009. jún. 19. 08:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem egy fiatal ribanc vagy. Minek küldted el a másik gyereket ha járni akartál vele? Csodálkozol, hogy megutál, ha nem akarsz vele járni, de virít rólad hogy belé vagy esve? Most még jobban gyűlölne, ha összejössz a másik haverjával. Szerintem felejtsd el, mert a srác ezt meg fogja beszélni a haverjával, és mindketten utálni fognak, és nem is alaptalanul. Menjél és inkább keress egy olyan hapsit, aki szemében még nem vagy elásva.
2009. jún. 19. 08:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
tipikus szűz k*rva
2009. jún. 19. 08:25
 5/13 A kérdező kommentje:

Ezt írtam:

" járni akart velem, és mivel nem mondtam neki igent (MERT MÉG KORAINAK TALÁLTAM"

Nem tudod, mi volt a szitu, úgyhogy nem így kéne beszólnod.:D Azért nem mondtam neki igent, mert túl korainak tartottam, mikor megkérdezte, hogy járnék-e vele. Nem "nem"-et mondtam, csak nem adtam neki "igen" választ. A második beszélgetésünknél kérdezte meg (és azt is msn-en). Úgyhogy szerintem akkor lennék ribanc, ha rögtön igen-t mondtam volna. Már bocsi, de nem az a ribanc, aki sok pasival jár, szexel?:D Elárulom, 16 évesen ő lesz a második pasim. Az elsővel meg még csak csókolózni sem csókolóztunk. Úgyhogy szerintem nem vagyok ribanc. Ha nem értesz velem egyet, akkor ez van.:)

2009. jún. 19. 08:30
 6/13 anonim ***** válasza:

figyelj...tény, hogy lány vagyok viszont rengeteg srác haverom, barátom van. a legjobb barátom is fiú :)

szóval tőlük tudom, hogy a srácok tényleg komolyan betartják a 'házinyúlra nem lövünk' szabályt, ergó ha kavartál, jártál valakivel, akkor a páciens haverja már nem fog veled járni. úgyhogy szerintem amiatt aggódj hogy ha megtudja hogy köztetek alakulgatott valami, akkor is kelleni fogsz-e még neki..a helyedben tényleg inkább emiatt fájna a fejem.

saját példa: jártam egy sráccal de vége lett. a haverjaival is nagyon jóban voltam. szóval szakítottunk, később megtudtam hogy az akkor már volt barátom egyik haverjának nagyon tetszem, de nem tett semmit. miért nem? mert én a haverjának voltam a barátnője...

remélem neked a legjobbakat ;)

2009. jún. 19. 09:12
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Akkor okoskodjál, játszad az eszed, és legyél okosabb mindenkinél. Ebből is látszik, hogy egy éretlen csitri vagy.

"Már bocsi, de nem az a ribanc, aki sok pasival jár, szexel?:D"

Nem. Ezt úgy hívják, hogy kor, és tapasztalat. Minden 40 éves nő ribanc, mert addigra viszonylag sok pasija volt már? A ribanc az te vagy, nem ők.

2009. jún. 19. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

"Elárulom, 16 évesen ő lesz a második pasim."

Ez totál meg is látszik az írási stílusodon, és a hozzáállásodon + a viselkedéseden. Ne is álmodj kapcsolatról addig, míg be nem nő a fejed lágya és nem leszel egy kicsit érettebb. Így nem kellessz senkinek, max a 14 éves srácoknak.

2009. jún. 19. 13:23
 9/13 anonim ***** válasza:
09:12-nek igaza van, ez iratlan szabály ami a génjeinkben van, vagy csak a józanészben? Többet ér a barátság és a jóhaveri viszonyt mint egy jöttment ribanc.
2009. jún. 19. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

Könyörgöm, hagyjátok már. Én is falra mászom a helyesírási hibáktól, illetve az ehhez hasonló kérdésektől, de amíg nem támadtátok, addig nem arcoskodott, szóval nincs vele semmi baj.

Ne foglalkozz a haverjával egész egyszerűen. Mielőtt összejöttem volna a barátommal, nyomult rám a legjobb barátja (ami csak hónapokkal később derült ki, mivel szegény nem a legjobban csinálta), és én mégsem vele jöttem össze. Azóta mindenhogy próbál betenni nekünk, de a barátomat hidegen hagyja. Olyanokra számíthatsz, hogy válogatott kavarásokat fog csinálni, de ezeket meg kell tanulni ember módjára kezelni, nem lesüllyedni a szintjére. Értem?:D

2009. jún. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!