Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti egy fiú haverral (akit csak pár hete ismertek) megosztanátok a jelenlegi érzelmi állapototokat?
Figyelt kérdés
Mert egy 17 éves lány ma ezt tette velem, pedig hát,azt hittem csak haverok vagyunk, de nagyon megnyílt nekem, bővebben is beszélt magáról, elmondta h csúnya szakításon van túl, és egész mélyen elbeszélgetett velem. Pedig csak véletlenül futottunk össze az utcán,és ez lett belőle. Hát meglepett. Főleg mert én nem vagyok túl kedves,általában nem kedvelnek az emberek,mert olyan rosszfiús vagyok. Azt hiszem ,talán megbízik bennem, de az is lehet h barátkozni akar. Szerintetek?2012. ápr. 13. 18:19
1/4 anonim válasza:
Szerintem megbízik benned, és barátkozni akar :D
Örülj neki, hogy ő kedvel, és kapj az alkalmon, te is próbálj megnyílni előtte.
Aztán kitudja... Lehettek barátok, de még ki tudja mi lehet belőle.. (Persze ha nincs barátnőd)
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon megbízok benne, akkor nyilvánvalóan megosztanám veloe érzelmi állapotomat. Az ember nem mindenki előtt nyílik meg, de ha már egyszer megnyílik akkor azt jelenti, hogy azt szeretné, hogy valaki akiben ő bízik (mégha rövid ideje is ismeri) hallgassa meg őt, mert szeretnép kiönteni a szívét, hogy kicsit könnyebb legyen neki és persze a barátságot is szeretné elérni természetesen. 27/N
3/4 anonim válasza:
Első vagyok! Tedd fel neki a vastagbetűs kérdést, mint nekünk. Figyeld, hogy mit válaszol rá... Abból kiderülhet, miért is nyílt meg előtted. :)
4/4 anonim válasza:
vagy alapból nagyon nyílt és őszinte természetű, vagy éppen nagyon ki volt borulva valami miatt.
Én nehezen nyílok ki, de ha nagyon fölzaklattak, közvetlenebb vagyok, és elképzelhető, hogy kitárulkoznék akárki előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!