Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik a kedves, őszinte, romantikus fiúkat?
Helló!
Én is olyan vagyok, mint te, de már egy ideje elkezdtem bunkózni és ez jobban bejön nekik.
Javaslom te is változz, különben szűz maradsz örökre!
Csak a jót akarom neked öcsi!
22/F
2012. ápr. 13. 18:35
Nyolcadik vagyok. Nem erre gondoltam. Csak minden ilyen kérdéshez mindenki beírja, hogy a bunkókat szeretik, a pénzre hajtanak. Ezért próbáltam ironizálni, hogy most, hogy ezt ezredszerre is kitárgyaltuk, és jól lefújjoltuk a nőket, remélem mindenkinek szépen indul a hétvége.
2012. ápr. 13. 18:36
13/19 anonim válasza:
Én is 15 vagyok és a környezetembe sok a kedves romantikus fiú + őszinte de egyik sem kéne tudod miért? Mert túl kiszámíthatóak és most nem az a baj veled hogy ezek a ERÉNYEK" megvannak benned hanem az hogy ezekhez nem párosul izgalom amire nekem szükségem van ha választhatnék egy nagyon kedves őszinte romantikus srác és egy vagány, vicces, jófej akivel beszélhetek bármiről és nem mindig azt fogja mondni ami a helyes út hanem mellém áll hogy támogasson ha őrültséget csinálok is mert szeret. Akkor a 2. at választom :) próbálj meg kicsit rosszabb lenni! Ha a külsőddel is van némi probléma írj adok tippeket. 15/L
2012. ápr. 13. 18:59
Nem mérvadó,hogy 15 évesen kit szeretsz mit szeretsz.Csak biologia,amiből fokozatosan kifejlődsz,az más kérdés,hogy lehet rossz irányba.De ilyen korban tényleg nem számit ő mit csinál,mindig azt nézd neked mi a jó és aszerint élj és bármennyire is fáj,ha olyat szeretsz aki dinka,legyél erős és lépj tovább,mert felesleges szenvedned.Csak azt ami neked jól esik,gondolom a szenvedés nem esik jól?
2012. ápr. 13. 19:34
15/19 A kérdező kommentje:
Rossz vagyok ilyen érelemben, viccesnek tartanak, és a külsőm is megfelel. Bunkóságot úgy értettem, hogy például odajött az osztálytársam egy lányhoz és megkérdezte, hogy híztál? meg ilyen kötözködően megütötte. Van nála valami, egy sapka és kérdés nélkül elveszi, ilyenek.. Szeretek hülyéskedni, rosszalkodni ilyenek, tehát izgalom az van csak a tahóságot nem bírom. De attól még a csaj odamegy hozzá, esetleg néha még átöleli. Engem is, többször is.. csak nem értem minek megy oda ahhoz aki láthatóan nem kedveli hanem inkább piszkálja. Sportos vagyok, tetszem a lányoknak, vagánynak és bátornak mondanak, nem a csajozással van gondom. Csak így kíváncsi vagyok erre.
Én is 15 vagyok és a környezetembe sok a kedves romantikus fiú + őszinte de egyik sem kéne tudod miért? Mert túl kiszámíthatóak és most nem az a baj veled hogy ezek a ERÉNYEK" megvannak benned hanem az hogy ezekhez nem párosul izgalom amire nekem szükségem van ha választhatnék egy nagyon kedves őszinte romantikus srác és egy vagány, vicces, jófej akivel beszélhetek bármiről és nem mindig azt fogja mondni ami a helyes út hanem mellém áll hogy támogasson ha őrültséget csinálok is mert szeret. Akkor a 2. at választom :) próbálj meg kicsit rosszabb lenni! Ha a külsőddel is van némi probléma írj adok tippeket. 15/L"
A vagány támogat, mert szeret, aha,. A romantikus nem?:). A romantikussal nem lehet beszélgetni, csak a vagánnyal ?:D. Meg a vagány azt mondja, ami helyes út. Komolyan, sok nőtől kérdeztem már,h egy kedves, rendes srác, az mitől unalmas, ők mind otthon ülnek, vagy mi? Tudom,h 15 vagy csak, de a baj az,h a 30 éves nők ezeket a baromságaikat szajkózzák. ti nők olvassátok amit írtok? Mert művészet ennyi baromságot összehordani. Ha meg összejöttök egy bunkóval, akkor egy rendes srácnak nyivákoltok,h rosszul bánnak veletek. Sztem a nők be vannak oltva gondolkodás ellen :D
2012. ápr. 13. 19:50
Én úgyszintén 15 éves vagyok, és engem ezzel lehet megfogni. Szeretem, ha valaki őszinte, és kedves is... És inkább kellene egy ilyen (ahogy egyik ember fogalmazott) "kiszámítható" emberke, mint egy vagány srác.
15/l
2012. ápr. 13. 20:07
Érdekes, hogy olyan verzióval egyikőtök sem számol, hogy vagány+romantikus, bunkó, DE még is kedves. Ez a véleményem szerinti arany középút, és igen, van ilyen is, aki egyszerre minden.
2012. ápr. 15. 21:11
téged kedvelnélek..szard le azt a ribancot
2012. ápr. 15. 21:48
Kapcsolódó kérdések: