Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves fiú vagyok, és szűz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiú vagyok, és szűz, most komolyan, ez tényleg ennyire gáz?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem,miért csinálnak az emberek ebből ekkora ügyet, engem egy cseppet sem zavar,és nem értem azt a sok lúzert,már bocsánat,akik ezen keseregnek,h x1néhány évesen még szüzek.

Én például azért vagyok még szűz,mert nem fekszem le akárkivel,nem érem be akárkivel, eddig 3 lányba voltam szerelmes,velük lefeküdtem volna,de egyiknek sem kellettem.:S Szerencsétlen voltam a szerelemben. Ennyi.

Most ismét találtam egy lányt,akibe beleszerettem, ha minden jól megy,ő lesz az első, így 4dikre végre sikerült olyan lányba beleszeretnem,aki viszonozza az érzéseimet.

De ezen sosem görcsöltem még h jaj,én szűz vagyok,Úristen mi lesz most velem.:D

A lehetőség meg van bármikor h elveszítsd a szüzességed,de én nem vagyok olyan,h belemenjek egy éjszakás kalandokba, vagy ész nélkül elkezdjek társkeresőket nézni,vagy csajokkal ismerkedni,csak azért h elmondhassam magamról,h már nem vagyok szűz. A szerelem úgyis akkor jön,amikor a legkevésbé számítunk rá, minek ezen görcsölni. Nem is értem,miért kell ebből ekkora ügyet csinálni?!

Én csak a szerelmemmel fogok szeretkezni, lefeküdni, szerintetek gáz,h így gondolkodom.?

2012. ápr. 13. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"csak, hogy folytassam a szép gondolatot, szerintem az ideális az, ha a pár együtt tanul."

Jaja, csak ahhoz egy szinten kell kezdeni. De, ha a csaj már tapasztalt, akkor nem tanulásra vágyik, hanem arra, hogy kiadósan megdugja a barátja:)

2012. ápr. 13. 14:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is 20 éves vagyok és szűz. És nem azért, mert csúnya lennék és senkinek sem kellenék. Hülyének is néznek ha azt mondom az esküvőmig várni akarok vele...
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 9. válaszoló! Igazad van, nincs is szebb annál mint amikor két analfabéta egymást tanítja olvasni.
 14/21 anonim ***** válasza:
Naponta 10-20an írnak ki ugyan ilyen kérdést.
2012. ápr. 13. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van kérdező ugyanakkor szerintem ami igazán gáz az az hogy: akik keseregnek hogy nemtomhányévesen még szűzek pont azok szokták(nem kivétel nélkül ők de nagyrészt) szűzességük elvesztése után lúzerezni a még szűzeket.Sok embert beképzeltté tesz a dugás
2012. ápr. 13. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Én Sonata90-el értek 100 %-ig egyet. Teljesen megfogalmazta az álláspontomat, csak én lány vagyok, de minden más stimmel.

Dehogy vagy gáz! Az a gáz, hogy erről kérdést kell kiírni, hogy gáz-e....idáig fajult a világ. A gondolkodásod meg szuper és szorítok, hogy a 4. lánnyal összejöjjön. :)

2012. ápr. 13. 15:26
 17/21 anonim ***** válasza:

Én 20 éves lány vagyok 20 éves szüzekre specializálódva...XD

Elmondom a tapasztalataimat.

Az első komolyabb barátom szűz volt, és 20 éves. Elhitette velem, hogy ő hatalmas casanova, minden mást csinált magán az aktuson kívül (pl. orál, ujjazás) csak saját választása, hogy még szűz (mondjuk csak rá kellett nézni, és tudhatta az ember, hogy nem igaz, de én próbáltam hinni neki...:D). Folyton jött, hogy ő fú mennyire ért a nőkhöz...stb. Igaziból tudat alatt ezt elhitette velem, vagyis inkább kíváncsivá tett, így hiába nem izgatott a külseje, sem a kisugárzása, lefeküdtem vele. Full kínos volt az egész, nem bírtam neki elmondani, hogy mennyire rossz, amit művel az ágyban, mert nem akartam megbántani.

Egy másik, akivel dolgom volt, szintén 20 éves volt. Mindenféle hír terjengett róla, ő maga is azt mondta, hogy már minimum 4 lányt gerincre vágott, meg volt más is, aki azt mondta, hogy bármit megtesz azért, hogy szexelni tudjon, még a szintet is hajlandó leadni, akár 14 év körüli lánykákat is megrak, meg perverz is...stb. Ezért amikor randizgattunk, kicsit tartottam is tőle, még akkor is, ha a róla terjengő dolgokról tudtam, hogy pletyka, és a fele sem igaz (de azért azt el tudtam hinni, hogy pár lányon már túl volt).

Nos, utólag kiderült, hogy szűz volt, csak össze-vissza kamuzott.:)

Kérdező, én például egyáltalán nem tartom gáznak, ha valaki szűz, és csak a szerelmével szexel. Egyáltalán nem kell görcsölni, az meg, amit a fent említett srácok csináltak, remélem soha nem jutott eszedbe (bár az írásodból ítélve tuti nem :) ). Ha egy értelmes lánnyal jössz össze, akkor még aranyosnak is fog tartani, hogy érintetlen vagy, és azért vele szexelsz először, mert őt szereted. :)

2012. ápr. 13. 15:27
 18/21 Macs1209 ***** válasza:
Inkább legyél szűz, mint kamuláda :) Szóval nem gáz. Tartozz azok kevesek közé, akik őszinték, és igazat mondanak, és hidd el, lesz olyan lány, aki ezt respektálni fogja :)
2012. ápr. 13. 15:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Te csinálod jól. Én sem értem, miért kell azon görcsölni, hogy jaj, jaj, én még szűz vagyok... különben sincs senkinek semmi köze hozzá, magánügy.

23/L

2012. ápr. 13. 16:01
 20/21 anonim ***** válasza:

19 vagyok, szintén szűz... engem nem izgat, majd eljön az ideje. Ha 25 évesen, na bumm :D Ez van.

19f

2012. ápr. 13. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!