Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy ezt éreztétek? (Tovább lent. )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Voltatok már úgy, hogy csalódtatok már nagyon sokat az életben, nem csak párkapcsolati részen, és most egyszerűen annyira nehéz bízni más emberekben, saját magamban is néha.
És ezért elítélnek, mert bizonytalan vagyok. Van egy kapcsolatom, szerelmes vagyok, és Ő is belém, de a bizonytalanságom nem csak Őt, hanem engem is kiborít.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit tehetnék. Találok valamit utalást valamire, már egyből kombinálok, és tiszta káosz van a fejemben, jönnek az érvek-ellenérvek... Nem tudom melyiknek higgyek. Pedig tudom, hogy az a múlt, és nem kéne vele törődni, mert a múlt az a múlt, a jelen, az a jövő is egyben. Na mindegy, ez már más irány. :)
2012. ápr. 13. 12:53
1/5 anonim válasza:
Ne agyalj. Senkiben sem kell 100%-ig megbízni ismeretlenül. Adj időt magadnak és a kapcsolat kialakulásának.
2/5 anonim válasza:
hát a bizalommal csínján kell bánni nem azzal van probléma hogy nehezen bízol nem szabad hiszékenynek sem lenni a baj ott van hogy az arra érdemesekben sem bízol ha van valaki aki már bizonyított aki érdemes a bizalomra aki megérdemli annak nyílj meg.Jó ember ismerőnek kell lenned.lehet nehéz dolog de örök kétségek közt mi értelme élni az talán jobb?így magadat is megfosztod a boldogságtól.mérlegeld magadban mit akarsz mennyire érdemes a bizalomra a jelenlegi partnered és dönts.
3/5 A kérdező kommentje:
Én így vagyok vele, de benne meg akarok bízni, és mindent feltenni egy lapra, de félve tenném. Tudom, hogy a párkapcsolati téren, ez egy különleges kapcsolat mindkettőnknek, és ez így is marad! Na, de itt jövök Én a képbe, elrontok mindent azzal, hogy nem tudok bízni. Persze a kapcsolatunk elején volt okom arra, hogy egy kicsit elbizonytalanodjak, de azért 100x bocsánatot kért, és eltűrt mindent. Helyre akarta hozni, látszott rajta. És sikerült is neki. De Én már nehezen bízom, és volt ezért sok veszekedésünk, de mindig békülünk, mert szeretjük egymást. Szülei sem néznek már rám jó szemmel, mert sokat veszekedtünk, és Ő mindent elmondott nekik, ezért nem nagyon szeretnek! Elítélnek engem, de nem ismerik a múltam, és nem is szeretném, ha bárki megismerné. Elfojtom magamban, és rendbe jön minden. De úgy látszik mégsem.
2012. ápr. 13. 13:15
4/5 anonim válasza:
értem.hát az hogy a múltadban visszaéltek a bizalmaddal vagy kihasználtak az mind az ő emberi gyengeségük és nem a tiéd az meg hogy szülei nem szeretnek vagy elítélnek lényegében nem téged ítélnek el hanem azt akit gondolják hogy vagy de nem ismerik a múltad így téged sem,ha tudnák lehet máshogy állnának mindenhez.bizalomról meg annyit hogy a párodnak akkor megértőnek kell lennie és bizonyítani dolgokban és azért mert ezt elvárod nem kell magad okolni de ha érdemes rá akkor viszont neked is bíznod kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket, főleg az utolsónak.
2012. ápr. 13. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!