Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szíved mélyén van egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szíved mélyén van egy kis félelmed a pasidtól?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 11:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Volt ilyen férjem és nagyon nehéz volt megszabadulni tőle. Mostanitól egyáltalán nem félek.
2012. ápr. 13. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát ahol már ez a félelemérzet jelen van ott elég nagy problémák lehetnek. Amelyik férfi kezet emel egy nőre az egy féreg, már bocsánat.
2012. ápr. 13. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
4 évig voltunk együtt, és a négy év alatt nem féltem egyáltalán. Aztán egyszer nagyon csúnyán összevesztünk valami semmiségen, és akkor nagyon féltem tőle. Addig eszembe sem jutott, hogy bántana, de akkor szabályosan menekültem. Végül nem ütött meg, de ez az eset a kapcsolatunk végét jelentette, másnap szakítottam. Nem tudnék úgy élni, hogy félnem kelljen attól, akivel együtt fekszem, együtt kelek.
2012. ápr. 13. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
igen,van.Mert már vert meg az előző párom.
2012. ápr. 13. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
utolsó: nem ilyen pszichopata köménymagokkal kéne összejönni :/
2012. ápr. 13. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerinted a kapcsolat elején tudtam,h ilyen? NEM,különben össze sem jövök vele.Mindegy,már úgyis lezártam azt a kapcsolatot.
2012. ápr. 13. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!