Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti sétálnátok kézenfogva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sétálnátok kézenfogva a meleg párotokkal Budapest belvárosában? 22/F Párizsban, Barcában, Bécsben sétáltunk és semmi atrocitás nem ért minket, még meg se néztek, de ebben az országban, amilyen idióta emberek laknak itt, hát nem tudom.

Figyelt kérdés
Egyébként egyáltalán nem látszik semmi "melegség" rajtunk, de hát tudod, itt már azért megvernek, ha adsz egy puszit a barátodnak...

2012. ápr. 13. 00:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 13. 13:04
 22/28 anonim ***** válasza:
16%
Miért kell kézenfogva mászkálnotok ? Majd otthon fogjátok egymás kezét. Meg a melegek tényleg nem feltünősködnek.... á dehogy. Ott van a melegfelvonulás, ahol kisgatyára levetkőzve rázzátok magatokat...grat hozzá.
2012. ápr. 13. 13:13
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

13:03-as, épp ez jutott nekem is eszembe, a melegfelvonulás.:) LEHET, hogy nem is lenne ekkora "meleg-ellenesség", ha nem provokálnák ki az ilyen mozgalmakkal, felvonulással, "reklámokkal".

Engem speciel nem zavar, nem ítélem el, ha látnék az utcán kézenfogva sétálni férfiakat, esetleg érdekesnek tartanám, mert én még nem láttam hasonlót.

26/N

2012. ápr. 13. 15:16
 24/28 anonim ***** válasza:
63%
tuti h piszkálnának....bár én sétálnék..de biztos h megviselne...:SS amiylen az emberek
2012. ápr. 16. 17:27
 25/28 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ne :/ aggódnék értetek :s sajna ez az ország olyan parasztokkal van tele, hogy csak ... na mindegy. Vigyázzatok magatokra.
2012. jún. 19. 11:25
 26/28 anonim ***** válasza:
14%

Az mondjuk vicces,hogy egy homi feltesz egy kérdést miszerint tennénk-e,leírjuk,hogy nem és miért nem és úgy lepontoz minden olyan választ ami nem neki tetszik -ne sétáljon,a gyerekek ne egymás szájában lévő pasikat meg csajokat nézzenek,csinálják otthon és ne erőltessék rá másokra a rendellenes szexuális orientációjukat stb.- úgy lepontozza mint a szél.

A b*zik nem tudják felfogni,hogy a lakosság nagyobbik részének hányingere van ettől?? Minek ilyen kérdéseket feltenni? Evidens,hogy egy hetero ember sem akar homárokat nézni..

20N

2012. jún. 19. 13:09
 27/28 anonim ***** válasza:
2%
Utolsó véleményét csak osztani tudom.Ebben az országban még léteznek az egészséges önvédelmi reflexek,itt sosem fognak győzelmi tort ülni a homárok,sem semmi hasonló dekadens,beteg periférián élő csoport.
2012. jún. 23. 22:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Belvárosban konkrétan láttam is már meleg párt kézenfogva sétálni, senki oda se bagózott. Ugyanezt mondjuk nem próbálnám meg a 28-as villamoson. Egyszer viszont utaztam zsúfolt balatoni vonaton, ahol én, más bringásokkal egyetemben, már csak a bringavagon padlóján kaptam helyet. Ott is volt egy srác, aki szemmel láthatóan nem csak kényelmi okokból ült a barátja ölébe :) ott se volt ebből semmi probléma.
2012. nov. 21. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!