Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti sétálnátok kézenfogva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sétálnátok kézenfogva a meleg párotokkal Budapest belvárosában? 22/F Párizsban, Barcában, Bécsben sétáltunk és semmi atrocitás nem ért minket, még meg se néztek, de ebben az országban, amilyen idióta emberek laknak itt, hát nem tudom.

Figyelt kérdés
Egyébként egyáltalán nem látszik semmi "melegség" rajtunk, de hát tudod, itt már azért megvernek, ha adsz egy puszit a barátodnak...

2012. ápr. 13. 00:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
28%
és miért hiszed azt hogy a többség gondolkodik rosszul?
2012. ápr. 13. 01:23
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

inkább játszátok el otthon ezt a magamutogatás helyett-

[link]

2012. ápr. 13. 01:29
 13/28 anonim ***** válasza:
63%
Tény hogy itt a tolerancia sokak részéről a 0-val egyenlő,viszont azt is megmondom őszintén,hogy én se akarok kézenfogva járó férfiakat látni,ne adj Isten csókolózni végképp.És ha már idiótáknál tartunk,a melegség se teljesen természetes,mondhatni nem "normális".Amúgy én még toleráns vagyok azt hiszem,megjegyzést se tennék,de nem tetszene.
 14/28 anonim ***** válasza:
34%
Bécs élhető neked és a hasonlóknak-bár biztosra veszem hogy ott is megvolt az emberek véleménye a dologról ami neked nem tetszene csak nem mutatták ki,vagy csak nem értetted/hallottad mikor éppen beszóltak.Ha Pesten csak ilyenek élnének mint én akkor nyugodtan kavarhatnál is az utcán,mert én az a fajta vagyok aki inkább felfordult gyomorral odébállok minthogy megjegyzéseket tegyek az ilyenekre.De biztosíthatlak róla hogy nem mindenki ilyen alkat és vannak akiknek ami a szívükön az a szájukon,és elhiheted a többség csendesen nekik fog igazat adni.Nekem Budapest sokkal élhetőbb mint Bécs,többek között azért is mert hál'istennek nem sok olyat látok itt mint amilyen te vagy...
 15/28 anonim ***** válasza:
80%

Folyton ezek a begyöpösödött elméjű ítélkezők. Remélem egyszer megtudom, milyen bűnt követtem el, hogy emberként születtem ebbe a Föld nevű pokolba.

Amúgy abszolút nem érdekelne. Nekem is megvan a saját dolgom, nekik is. Ennyi.

2012. ápr. 13. 01:35
 16/28 anonim ***** válasza:
37%
figyelj. senki sem veszi jo nevvel hogy homokos peldat mutatsz masoknak a viselkedeseddel. DE szerintem amig diszkret vagy es szeretetteljesen viszonyulsz a parodhoz addig az emberek ertekelni fogjak az oszinteseged es nem lessz okuk arra hogy megszoljanak. az extrem viselkedesekkel van a baj... megnezni amit 2 ferfi csokolozik meg erdekes is, de amikor mar tobb tortenmik az mar idegesito, mivel a tarsadalom nagy resze nem vonzodik a hasonlo dolgokhoz.
2012. ápr. 13. 08:02
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
Emberi kapcsolatokban ha nem viselik jól egymás társaságát, hamar arra jutnak, hogy jobb külön. Ott senki nem emleget el- és befogadást, vajon miért? A pórul járt alkoholista (tehát elvileg beteg) szintén nem tartozik az elfogadni valók közé, pedig a háttér ismeretlen, és sejthető, hogy ő se erre vágyott. A hiányos öltözetű szolgáltató hölgy szintén hiába érdekes, nem akarom a gyerekek szeme előtt tartani. Nekem nincs gyermekem, mégis érzem a felelősséget az apró generációért. Nem viszek szerelmet az utcára, még a kézenfogva séta belefér, több minek? A barátnőm se, én se szorulunk rá, hogy a másik sokak szeme láttára hirdesse a szerelmét. Tudjuk mit érez a másik, lassan egy évtizede. És gondolkodás előzi meg a cselekvést, nem homályos sértettség és más érzelmek vihara szolgál indítékul. 31f
2012. ápr. 13. 09:19
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
Ha bírjátok a kritikát, valamint hogy percenként beszól valaki akkor csináljátok. De ezzel csak elromlik a hangulatotok. Jobb nem kimutatni mert itt Budapesten biztos hogy beszólnak vagy mindenki bámulna.
2012. ápr. 13. 09:21
 19/28 anonim ***** válasza:
61%
Fura dolog ez... Valószínű nem szólnék be, de maximálisan taszítana a dolog. Pl ha csak azon a padon van már hely egy parkban, ahol ti ültök, akkor inkább nem ülök le. Minden megbántási szándék nélkül, számomra ez gusztustalan. Mutatni nem mutatnám, de a hátamon tuti felállna minden szőr, ha két férfit kézenfogva látnék sétálgatni. De ugyanez vonatkozik a női párokra is!!
2012. ápr. 13. 11:04
 20/28 anonim ***** válasza:
65%

Nem. Én nő vagyok, és én sem sétálok kézenfogva a barátommal, szerintem senkire nem tartozik, hogy mi egy pár vagyunk. Ez tényleg egy olyan dolog, hogy ha tudjátok hogy másokat ez zavar, akkor minek provokálni a népet?

Egyébként engem nem zavarnak a melegek, a Queer as folk volt a kedvenc sorozatom anno, de a többség nem így vélekedik.

2012. ápr. 13. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!