Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyenek képzeltek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek képzeltek el egy tökéletes 20 éves lányt?

Figyelt kérdés

Alakra, viselkedésre, stílusra...

Eddig még nem volt lehetőségem élni, szeretnék megváltozni, de nehezen tudnak elfogadni... :(

2012. ápr. 12. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

alacsony (de a bombázóbb fajta se rossz :D), mell az mindegy (A-s, D-s mind1), normál testalkat/magasság arány, hosszú haj, legyen kedves/aranyos, NE LEGYEN PRŰD gondolkodású (de kakisex-perverz se), az csak jó ha fiatalabbnak néz ki, legyen enyhén határozatlan, testileg gyenge, az előny ha szeret néha alkoholizálni, szereti az állatokat és az animéket/mangákat, jah és beszéljen sokat mert én nem beszélek olyan sokat.

F18 -vmi ilyesmi az álom barátnő

2012. ápr. 13. 16:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! <3

Nos, eléggé nehéz életem volt, az élet bármely területén. Így belém nevelődött "így is úgyis szerencsétlen vagy" dolog. Csendes vagyok, naiv, visszahúzodó, nem járok bulizni, meg ilyenek. Míg a körülöttem lévő fiatalok, kíhívóan öltözködnek, bulizgatnak, pasizgatnak... Így eléggé fekete báránynak számítok közöttük.

Természetesen nem áll szándékomban átvenni a stílusukat. Csupán rosszul esik, hogy lenézőek velem szemben...

2012. ápr. 13. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!