Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már hasonló valakivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már hasonló valakivel?

Figyelt kérdés
Volt már oylasmi, hogy szakítás után hetekkel sőt hónapokkal jöttél rá, hogy hiányzik az exed és még valójában szereted?
2009. jún. 18. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, pl most is. :S De nincs mit tenni, el kell felejteni, pedig érzem, hogy még nem múlt el a szerelme :/
2009. jún. 18. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Januárban szakítottunk és azóta.
2009. jún. 18. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Most pontosan ez van...vagyis majdnem. 2 évet voltunk együtt, és már 7 hónapja szakítottunk. És most jut eszebe egyre többször h milyen jó volt vele... De szerelmes nem vagyok már. Szerencsére..

16/L

2009. jún. 18. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, a mai napig sokat gondolok az első barátomra, sőt görcsberándul a gyomrom, ha meglátom az utcán. Én azt mondom vannak kapcsolatok, amik mély nyomot hagynak az emberben. Viszont felnőtt fejjel azt is tudom, hogy nem volt értelme az együttléteinknek, és már régóta nem vagyok szerelmes belé.
2009. jún. 18. 20:20
 5/5 anonim válasza:

nekem egy kicsit mas volt a helyzet,en mar ket eve ismerek egy fiut,nem jartam vele csak 2hetet,de mindig tartottuk a kapcsolatot nagyon sokat voltunk egyutt,de en kozben massal jartam pedig o bevalotta hogy szeret.en akkor meg nem tudtam csak kesobb jottem ra hogy en is menyire szeretem ot es azota szoval mar 8 honapja egyutt vagyunk!

amig en nem jartam vele addig jartam egy gyerekkel akivel mar 3x szakitottam es osszejottem de ez a kapcsolat nem valt be! a szivedre hallgass ...ha akarjatok probaljatok ki meg 1x ugy te is megnyugoc,de ha megin szakitotok akkor mar nincs ertelme ....el kell felejteni! Szerintem

2009. jún. 19. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!