Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges, hogy az emberi tulajdonságai miatt szinte gyűlöletet érzek iránta, viszont mint férfi, őrülten vonz?

Figyelt kérdés
Sok mindenben nem értünk egyet, sőt! Totálisan másak az elképzeléseink bizonyos dolgokról, és bizony tett már olyat, voltak olyan megnyilvánulásai, amik miatt szinte utálom őt. Viszont ennek ellenére vágyok rá szexuálisan... normális ez?
2012. ápr. 12. 14:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9. válaszolónak remélem nincs igaza és nem is lesz (szerelem téma), mert akkor van igazán nagy baj...
2012. ápr. 12. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném, szerelem nálam csak úgy tud kialakulni, hogy a személyisége tetszik meg. A kinézet kevésbé fontos. A szexuális vonzalom sem igazán működik, ahol a személyisége nem tetszik. Látom, hogy jól néz ki,de semmi több, nem is vágyom többre.Ha netán elképzelem, hogy lefekszem vele, úgy érzem, utána még az ágyban sem bírnék már mellette maradni, még reggelig sem. De szerintem ha nem szimpatikus, az ágyig sem jutnék vele, mert lehűt amint közelembe kerül.
2012. ápr. 12. 15:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetben.A pasi tényleg szemét volt,engem is piszkált de mégis majd meghaltam érte annyira vonzódtam hozzá.

Nem történt semmi köztünk és miután sikerült megtalálnom a párom már egyáltalán nem izgatott tovább.

2012. ápr. 12. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Én egy edzőtárssal voltam így. De rühelltük egymást, te jóisten. :D Nem tudom mitől működött köztünk ezerrel a kémia, de egyszer egymásnak estünk és őrületes volt. Napközben, edzéseken nem is létezett a másik, egymáshoz se szóltunk, rá se néztünk, de esténként... :D
2012. ápr. 12. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:

én is pokolra kívánom a lány osztálytársaim felét, még megkúrnám őket, ez van :D Szemetek.

Mivel alfahímmel van dolgod nem csodálom :P

f18

2012. ápr. 12. 15:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy amint átpakolják ebbe a kategóriába a kérdésemet, máris akad egy borzasztó építő jellegű és intelligens válasz... ld. utolsó. Mindenkinek köszönöm egyébként a véleményét!
2012. ápr. 13. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!