Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentek még neki valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel jártam pár hónapja,de jóba maradtunk szakítás után is...Nemrég mintha megromlott volna ez a barátság...Tegnap ilyeneket kérdezett tőlem msnen: "És smároltál vkivel a táborban?"

"Van már fiúd?"

Tudom hogy ő szerettett,de nemtudom hogy érezhet e még valamit irántam:( én nagyon szeretem....:S

ő 17/F

15/L

2009. jún. 18. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet, hogy csak szimplán kiváncsi, hogy alakul az életed

imserni kéne a körülményeket, és a kapcsolatotokat, hogy tudni lehessen miért is kérdezte

2009. jún. 18. 14:35
 2/5 A kérdező kommentje:

2hete csókolóztunk:S

szoval szoktunk találkozni...:)

2009. jún. 18. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
ha megromlott volna a barátság, illetve nem jelentél neki semmit, azt onnét tudhatnád, hogy nem kérdezne tőled semmit
2009. jún. 18. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem ez elsőre úgy jött le mintha gúnyosan kérdezgetne.. ha jóban vagytok akkor persze nem...

ha szereted akkor meg szerezd vissza :)

remélem valami kis piti ügy miatt szakítottatok :)

2009. jún. 18. 14:52
 5/5 anonim válasza:
biztos ,hogy jelentesz ha ilyeneket kérdez,és kiváncsi , de azért nem olyan szerelmesen kérdezi,mert öö nem tudja a te érzéseidet.
2009. jún. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!