Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van baj, vagy ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van baj, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Fiatal csaj vagyok!

Nem merek pasizni, mert félek attól, hogy átvernek! Sok srácnak bejövök, de már volt több is aki csak átvert, játszadozott velem! Nemrég volt egy fiú, aki azt mondta, hogy nagyon tetszem neki (2 évvel idősebb). Nem tudom miért, de kezdtem beleesni. És most kiderült, hogy van barátnője, meg előttem ölelgetett csajokat meg minden.... Segítsetek! Ez normális, minden pasi ilyen?

2009. jún. 18. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
az embereket nem kéne általánosítani szerintem. vannak iylen fiúk igen, de minden pasi ilyen.
2009. jún. 18. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:
ÉN NEM vagyok ILYEN.
2009. jún. 18. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Eggyáltalán nem ilyen minden pasi!! Ráérsz még egy értelmeset kifogni!
2009. jún. 18. 18:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az üziket!
2009. jún. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!