Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
valamilyen szinten igaza van a barátodnak.
olyan csajoknak,akik komoly kapcsolatban vannak nem szokás a képeihez kommentezni,humorizálni,udvarolni.
én nem teszem és más kanoktól is ezt várom el.
egyébként meg le merem fogadni,hogy ezek a kis írogató udvaroncok olyan képeket nem lájkolnak és nem szólnak hozzá,amin a barátoddal vagy,tehát ha neked nem is esik le,mert naiv vagy,ettől függetlenül a szándékuk egyértelmű.
lesni a lehetőséget,képben maradni.
uh aki itt tapintatlan az te vagy.
Kölkök vagytok még, az a helyzet... Barátommal nem tettük ki egymást facebookra, nem nyomozgatjuk, hogy a másik kiket "lájkol" meg "üziz" meg hasonló baromságok...
És teljesen életképes kapcsolatunk van. Ha valakinek tetszik, akkor legalább büszke vagyok rá, hogy mégis velem van. És fordítva.
"De ő közben órákat beszél telefonon más lányokkal és ha szólok érte az baj."
Az a baj, hogy kicsit értetlen. Kiszökött a nagycsoportból, megnőtt, de lelkileg ugyanott maradt.
Szerintem ne tervezz vele hosszú távon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!