Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz az új suliban?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve van barátom.Szeretem őt.Viszont szeretek csinosan öltözködni,és felhívni magamra más fiúk érdeklődését is(nem úgy mint egy k*rva!!!!) jövőre középiskolába megyek,és attól félek,hogyha tudják a fiúk(bejelölnek fbookon,és látják)hogy van barátom,akkor eleve nem leszek olyan népszerű,és nem hívnak majd el moziba,vagy biliárdozni,merthogy olyan csajok a nyerők akik szépek,de nincs barátjuk,és akkor ők lesznek a fiúk lánybarátjaik,és ők lesznek a középpontban.Nem akarom a páromat elveszíteni,de a jövőbeli kapcsolataimat,népszerűségemet sem.Mit gondoltok?

2012. ápr. 10. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen kis csitrikből lesznek a 20-as éveik elejére már szétkúrt, kiégett ribancok...Jó utat!;)
2012. ápr. 10. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindent elmondtak már az elöttem szólók, de azért én is leírom, hogy milyen egy ribi vagy :D
2012. ápr. 10. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
ha a baratod is szeret akkor szerinted az hogy esik nekei h teged hivnak moziba 100 an?ez mar k*vasag
2012. ápr. 11. 11:54
 14/14 anonim válasza:

Szánalmasak vagytok!!! Ez a lány segítséget próbált kérni,de nem kapott mást,csak hülye,lenéző megjegyzéseket.Attól,hogy csinosan öltözködik,nem k*rvás.(Bizonyára nektek is vannak csinos lányismerőseitek,de nem mondjátok rájuk,hogy k*rvák.)

Szerintem ne add föl a párkapcsolatot,főleg ha jól működik.Attól,hogy barátod van,természetesen fognak veled barátkozni más fiúk is,de legalább egyértelmű lesz a számukra,hogy foglalt vagy.Amúgy nagyon jó kis barátságok alakulhatnak ki fiúk és lányok között,tehát ne tarts attól,hogy nem hívnak meg moziba meg ilyen helyekre.Ha összebarátkozol egy-két lánnyal és a fiúkkal eg "bandát" alkottok,jó szórakozás lesz együtt menni kajálni,moziba stb. Természetesen úgy,hogy a párodra is elég időt szakítasz.

Remélem,tudtam egy kicsit segíteni. :)

2012. ápr. 11. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!