Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok volt már vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már vagy van olyan kapcsolatotok, hogy nektek van kocsitok és a pasitoknak nincs, és nem is tud vezetni? Szakítok, elutasító ok emiatt, hogy még nincs kocsijuk és jogsijuk.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 19:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"És nem egy olyan nagy dolog a jogsi, rosszabb esetben is 1 havi fizetés"

Ha valaki a fizetéséből él,abból fizeti az albérletet,rezsit,hitelt (ha van) akkor 1 havi fizetése nincs jogsira.

Nekem nincs jogsim.Én 1 fizetésből nevelem a fiam,és nem telik jogsira.Még úgy sem,hogy részletben fizessem.Inkább ráköltöm a fiamra,neki fontosabb az iskola az edzése mint nekem egy jogsi.Amúgy meg mi értelme lenne,ha kocsit sem tudnék venni és fenntartani??

2012. ápr. 10. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:
ez jogos!
2012. ápr. 10. 19:51
 13/15 ReikaL válasza:
Szerintem ne ez határozza meg a kapcsolatotokat. Az én volt barátomnak sem volt kocsija, jogsija végképp. Bár mi nem ezért szakítottunk, hanem mert őt zavarta, hogy én sikereket érek el a munkámban,ha nálatok csak ezügyben van gond, semmiképpen sem szakíts. Érzékeltesd vele,hogy neked nem számít a kocsi :))
2012. ápr. 11. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar különösebben ha a páromnak nincs autója, bár nyilván kényelmesebb egy autó mint a bkv, de abszolút nem szempont. Nekem van jogosítványom, autóm nincs, a páromnak van mindkettő, így könnyen beszélek.

Kedves kérdező, ha a lány normális, ez nem fogja érdekelni. :) kerüld az olyan csajokat, akiknek az az első kérdésük, hogy hol a kocsi?:)

18/L

2012. máj. 3. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem /29L/ van autom anyumtól kaptam szülinapomra, de megbuktam a kresszen és nem is mentem többet a suliba. Megismertem a mostani párom és neki se volt jogsija. Megbeszéltük, megcsináltatta most ő vezeti az én autómat. Szerintem nem gáz hogy nincs jogsid meg autód, neki van vezessen ő! Ez nem befolyásolhat egy kapcsolatott!
2012. máj. 16. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!