Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már vagy van olyan kapcsolatotok, hogy nektek van kocsitok és a pasitoknak nincs, és nem is tud vezetni? Szakítok, elutasító ok emiatt, hogy még nincs kocsijuk és jogsijuk.
"És nem egy olyan nagy dolog a jogsi, rosszabb esetben is 1 havi fizetés"
Ha valaki a fizetéséből él,abból fizeti az albérletet,rezsit,hitelt (ha van) akkor 1 havi fizetése nincs jogsira.
Nekem nincs jogsim.Én 1 fizetésből nevelem a fiam,és nem telik jogsira.Még úgy sem,hogy részletben fizessem.Inkább ráköltöm a fiamra,neki fontosabb az iskola az edzése mint nekem egy jogsi.Amúgy meg mi értelme lenne,ha kocsit sem tudnék venni és fenntartani??
Engem nem zavar különösebben ha a páromnak nincs autója, bár nyilván kényelmesebb egy autó mint a bkv, de abszolút nem szempont. Nekem van jogosítványom, autóm nincs, a páromnak van mindkettő, így könnyen beszélek.
Kedves kérdező, ha a lány normális, ez nem fogja érdekelni. :) kerüld az olyan csajokat, akiknek az az első kérdésük, hogy hol a kocsi?:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!