Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nekem van igazam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nekem van igazam, vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés
Szóval az a gond, hogy a barátommal (egyéb okok miatt) még nem hoztuk nyilvánosságra a kapcsolatunkat, de titokban járunk már mindjárt 3 hónapja... Csak neki szokása Fcebookon lányoknak kommentálni, és nem éppen annyit, h "jó kép" És most vettem észre, hogy van egy egészen friss komment, alig 4 napos, ahol olyanokat ír, hogy "édesek vagytok "szépek vagytok" "Hű de jól nézel ki" és olyan lányoknak, akikkel amúgy nincs jóban, de gondolom tetszenek neki... Mert ilyen kis plázapic*ák. Na és ma kérdeztem tőle, hogy mire véljem ezt, mire az volt a válasz, hogy én vagyok túl féltékeny meg hasonlók, majd egy órát biztos veszekedtünk rajta... És nem is az, hogy haragszom érte, csak egyszerűen elszomorít, hogy ő ilyen... pedig tudom, hogy fordított esetben fel lenne háborodva ő is! Mégis, mikor leírtam neki, hogy bánt a dolog annyit válaszolt rá, hogy "jól van, menstruáljál"... :( Szerintetek tényleg én reagálom túl, és neki van igaza?

2012. ápr. 10. 16:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Közben megjelent, miért nem nyilvános a kapcsolat :)! De mi az, hogy bebiztosítja magát???? Ez aztán a gerincbajnok. Rúgd ki, éljen csak a neten!
2012. ápr. 10. 16:20
 12/18 A kérdező kommentje:
16:18 én nem akartam felvállalni korkülönbség miatt...
2012. ápr. 10. 16:21
 13/18 A kérdező kommentje:
16:20 ezt úgy magyarázta, hogy mivel sok pasi hajt rám, és ha netán valaki lecsapna a kezéről, akkor ő se maradjon egyedül... X-(
2012. ápr. 10. 16:23
 14/18 anonim ***** válasza:
De az ember nem pótkabát! Ha amit hordok elszakad, akkor előveszem a szekrényből a másikat. Így nem lehet gondolkozni, élni. Vagy ha igen............hát az elég beteg ember!
2012. ápr. 10. 16:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Na most akkor csak hogy lásd a kapcsolatotokat, azok alapján amit elmondtál: (véleményed szerint, és találd meg légyszi az ellentmondást)

1. Te 16 vagy, ő 23, elküld a sunyiba amikor egy facebookos veszekedés közben számon kéred, hogy ő miket kommentel más lányokhoz

2. Ő közli veled, hogy ezt csak azért teszi, mert szegény ártatlan pici érzékeny lelke nehogy sérüljön, így bebiztosítja magát, hogyha esetleg talán téged elvesztene legyen mit a tejbe aprítani

3. Te NEM VÁLLALOD fel, mert idősebb nálad

4. A kapcsolatotok egyébként teljesen idilli, megértitek egymást, imádjátok egymást

Komolyan szerinted ilyen egy IDEÁLIS PÁRKAPCSOLAT?

Na ne már...

Véleményem: ez a srác csak kihasznál, és te hagyod is magad, és ráadásul meg is eszed a hülye szövegét. Semmibe nem vesz téged.

2012. ápr. 10. 16:25
 16/18 A kérdező kommentje:
16:25 úgy értettem, hogy amúgy tökéletes összhangban vagyunk, hogy máson soha nem veszekszünk, mert mindenben egyet értük... és épp ez akasztott ki, hogy egy ilyen kis marhaságot nem tudunk megbeszélni, hiszen másban mindenben egy véleményen vagyunk :(...
2012. ápr. 10. 16:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Állítása szerint fél, hogy valaki lecsap a kezéről, és akkor ő nem akar szenvedni, ezért mondhatni bebiztosítja magát..

kishusom téged ugy rászedtek hogy csak na :D az első alkalommal félre fog menni mert bebiztosítja magát máshol is XD

2012. ápr. 10. 17:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet már meg is csalt!
2012. ápr. 10. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!