Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 kérdés, mit szól egy fiú ehhez, és mit szólnátok ti az adott esetben?
1. Ha egy lány gyakran sír ha a fiú megbántja aprósággal, ahhoz a fiúk hogy viszonyulnak?
2. Lányok, mi van ha párotok utcán annyira mutatja ki hogy együtt vagytok h megfogja a kezeteket, néha ad 1 puszit és annyi.
Vélemény?
szerintem mind a 2 eset tök normális...a lányok mindíg vagyis majdnem mindíg sírnak a fiúk után...ők meg nagylelkűen vagy elfogadnak vagy elutasítanak...
a másik : hogy a fiúk szeretnek hivalkodni azzal, hogy nekik mijük van (bocsi..nem vok jó helyesírásban:P)
és természetes, hogy "én vok a jó pasi és nézzétek mim van!!!" (jelen esetben a lány:)
még kérdés?
1. Ha a fiú elött sírsz mindig akko egy idő után idegesíteni fogja ..
2. Mert mi mást csináljon utcán? Két ember kapcsolata csak a rra a két emberre tartozik.. és erről lehet ő is igy gondolkodik szóval nincs ezzel semmi baj
N.
Szerintem nehezen viselik, hogy a lány mindig sír és a fejüket fogják már tőle. Legalábbis a barátaim mindig mondják, hogy "jaj ne is mondd képzeld mi volt már megint..."
Vagy nem tudnak vele mit kezdeni és csak állnak ott, max bedobnak egy "ne sírj kicsim, nem akartam"-ot.
Vagy menekülnek.
Mást nem nagyon lehet...
2. Nekem nem baj és ahhoz vagyok szokva, hogy puszit se ad mások előtt. Kézenfogva meg plána nem megyünk. Én szoktam megcsókolni néha ha olyanom van :) Egyébként csak vagyunk. Ettől még szeretjük egymást.
Idegesít ha nyalnak falnak az utcán...
ha tényleg megbántottam, bocsánatot kérnék, és kiengesztelném.. ha csak műbalhé akkor nem. :) de ilyen elég ritkán van.
19/F
1: Először magamon gondolkodok el, hogy mit csináltam és, hogy tehetném jóvá; utána esetleg, hogy nem reagálta kicsit túl-e dolgot.
2: Nekem nem tetszene, szeretem, azt ha kimutatja felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!