Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt a kérdést szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petra199 kérdése:

Azt a kérdést szeretném feltenni hogy ha már 1 évig együtt vagytok a barátoddal/barátnőddel és egy dolog miatt, sokáig nem látjátok egymást csak ritkán, hétvégente, szünetekben. Nem hagynád el másért, nem csalnád meg, meg bíznál benne minden téren?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 13:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem elbizonytalanítani akarlak..

Mi 3 hetente láttuk egymást, most viszont az érettségi miatt kimaradt az egész február. Már megkérte a kezem, 2 hónap múlva költöztünk volna össze, abban a hónapban lettünk volna 5 évesek. Én is folyton hallgattam, hogy úgyis megcsal, ne bízzak benne, és nem is bíztam, de amikor csak tudtam, próbáltam ezt elrejteni. Hát nem ok nélkül tettem .. 1 hónapja itthagyott egy nálam 4 évvel fiatalabb ostoba kis világribancáért.

Őszintén több szerencsét kívnok neked : )

19L

2012. ápr. 10. 18:38
 12/19 A kérdező kommentje:
ÚÚÚ ezt nem hiszem el:| Nagyon sajnálom komolyan:/ valahogy nem is tudom mit írjak mert most ledöbbentem hogy majd nem 5 évesek voltatok,és képes volt egy 5 éves kapcsolatot ott hagyni egy komolytalan lányért,főleg hogy meg kérte a kezdetet! tiszta szívből sajnálom és remélem hogy rendeződik minden nem az hogy vissza menny hozzá,de 100x különbet fogsz találni próbálj bízni benne!
2012. ápr. 10. 19:06
 13/19 A kérdező kommentje:
pont 2 nappal ezelőtt dobott....
2012. ápr. 13. 15:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Egyelőre reménykedem, hogy csak megkattant az érettségi miatt, de majd észheztér. Talán idővel meg tudnám ezt bocsájtani.

Ne hagyd, hogy a várakozás töltse ki az életed, mert akkor ha mégiscsak ott hagy, nem lesz életed :S

Viszont én erre a nincs időm rád/ritkán látjuk egymást dolgot mindig is csak kifogásnak éreztem. Járj utána kicsit a dolgoknak, nem hiszem, hogy ez a valódi ok. Mit mondott erről?

2012. ápr. 13. 18:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Nekem most az volt a válasza hogy ki szeretett belőlem,meg kérdeztem tőle miért?! az volt rá a válasza:nem tudja,szerintem ez nem válasz hogy nem tudja,Vagy csak nem akarta elmondani,lehet talált nálam jobbat ki tudja lehet ennyit értem neki 1 évig :) sosem gondoltam volna hogy egyszer ez fog velem történni,pedig annyira szeretett és nem gondoltam hogy egyszer ezt fogja nekem mondani
2012. ápr. 13. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Hajaj kincsem, ez nagyon ismerős ám :SS

Csak gyáva bevallani az igazi okot, szóval készülj fel a legrosszabbra ..

Voltak problémák? Vagy valami előjel?

2012. ápr. 13. 21:15
 17/19 A kérdező kommentje:
Veszekedtünk még hétvégén mert nem mentünk sehova.Aztán meg beszéltük de olyan furcsa volt az utóbbi pár napban,én próbáltam rendes lenni ne veszekedjünk és mindig olyan flegma volt minden.Aztán szerdán mondta nem tudja mit csináljon meg utálja magát meg ilyenek,és találkoztunk és mondta hogy ő már nem szeret meg semmi teljesen ledöbbentem hiszen mondta mindig hogy soha nem akar elhagyni blabla... teljesen padlón voltam:) azt mondták meg fogja bánni hogy elhagyott de ebben nem hiszek sajnos !
2012. ápr. 14. 17:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz miért utálja magát? Valószínű, hogy talált mást, de rosszul érzi magát azért amiatt, hogy elhagy. Tényleg meg fogja bánni, de az is lehet, hogy csak 5 év múlva. Meg persze az is, hogy 1 hónap múlva, vagy akár holnap .. Meg tudnál neki bocsátani? Lennél még vele?
2012. ápr. 14. 22:15
 19/19 A kérdező kommentje:
hogy őszintén meg mondjam?! nem hiszem mert ezt már 2x eljátszotta velem:) akármennyire is szerettem ő ezt nem tudta meg becsülni:) rá fog jönni mit veszített,de már akkor késő lesz,mert amikor 2 hónappal ezelőtt szakított velem és utána meg bánta 1 hét után még akkor meg bocsájtottam neki,de most már az istenért se tudnám vissza fogadni:) remélem találok olyat aki komoly és nem 2 hónaponként fog velem szakítani mert ennek így semmi értelme nem volt!
2012. ápr. 15. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!