Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisajátít ki a párom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 1 éve együtt vagyunk és hónapok óta egyre inkább azt veszem észre hogy kisajátít magának. Bővebben, megtiltja kivel beszéljek msn-en, letilt nálam embereket, elkéri a beszélgetéseket szöveges dokumentumokban, még a tesómmal való bezsélgetést is! Aztán megtiltotta mit ne csináljak suliban, kikkel ne álljak szóba. Megszabja nekem hogy meddig legyek fent este, kivéve ha tanulnom kellett. Persze tudom hogy féltékeny de hiába mondom neki hogy nincs oka rá. Volt párszor hogy szakítani akartam vele, de ő nem akart elengedni, mert nagyon szeret. Igaz, vannak szép emlékeink, és azt az oldalát nagyon szeretem mikor vicces és kedves, de azt a kisajátítós oldalát nem bírom elviselni. Mára egy picit javult a helyzet, szóval némi megtiltást sikerült megszüntetnem, de még mindig nem bírja abbahagyni és szerinte ez a jó. Nem elmebeteg, csak nagyon ragaszkodó (nincs apja szegénynek =( ). Segítsen nekem valaki, kiutat keresek ebből a próblémából. Lehet ezen változtatni???2009. jún. 18. 03:58
11/11 A kérdező kommentje:
Ja, nem tudtam hogy az is fontos...
2009. jún. 18. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!