Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki 4 évig volt az osztálytársam, és 8.ban beleszerettem, és én is tetszettem neki. Csak egy gond volt: a barátnőm is tetszett neki. Ő pedig... úgy döntött kettőnk között, hogy amelyik lány előbb lép, azt választja. Ő persze a barátnőmet -mellesleg a legjobbat- választotta, amiért semelyikőjükre sem haragudtam. Bár kerültem őket, mert mindenhol együtt voltak. De amikor a barátnőm elment 2 hétre Angliába, akkor a fiúval egyre közelebb kerültünk egymáshoz: kosaraztunk, fociztunk, beszélgettünk, nevettettük egymást, és volt olyan is h megfogta a derekamat.:) de amikor visszajött a bartnőm, akkor minden visszaállt a rendes kerékvágásba, már ha ez rendesnek mondható.Nem bírtam már nézni, hogy mit csinál vele a btnőm, de tudtam, h csak játszik a fiú érzéseivel. Közben eltelt egy év, és én még mindig szeretem ezt a fiút. A mostani barátnője (aki "új") ugyanúgy tönkre teszi. Ráadásul a múltkor találkoztam volna ezzel a sráccal, és az a csaj írt a srác nevében egy levelet, amiről mindenki tudta, hogy azt egy csaj írta(pl. y írta a saját nevét, mivel hogy már máskor SMS-eztünk, tudom, h hogyan szokta "írni" a karaktereket ). Azóta 1 szer láttam a villamoson, de nem szóltam hozzá, ő meg nem mert odajönni hozzám, mert éppen a szüleimmel voltam a villamoson. De nagyon nehéz őt elkerülnöm, mert egy utcában lakunk.

Minden este rá gondolok, és nagyon nehéz nem kisírnom a szememet miatta. Főleg h a barátnőimnek állandóan azt mondogatja, hogy mennyire aranyos lány vagyok, és h mennyire tetszem neki. De semmit sem tesz.

Szerintetek most mit tegyek? Egyáltalán mi a helyzet?

2009. jún. 18. 02:06
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet kicsit fiatalok vagytok még ezekhez a dolgokhoz. De ha úgy érzed, vagy az jön le neked a jelekből, hogy érez valamit irántad, akkor menj oda hozzá és kérdezd meg tőle, hogy most akkor mi van?! A legjobb tiszta lapokkal játszani.
2009. jún. 18. 02:18
 2/4 A kérdező kommentje:
jó, csak attól félek, hogyha nem jól értelmezem a jeleket, akkor a barátságunknak lőttek.
2009. jún. 18. 02:20
 3/4 A kérdező kommentje:
egyépként tudom, hogy még ehhez túl fiatal vagyok(15), de még senki iránt nem éreztem így, és az eddigi fiúk iránt együtt véve sem sírtam annyit, mint miatta:S
2009. jún. 18. 02:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Júj, nagyon ismerős helyzet. Én tavaly tavasszal voltam így, hogy évekig szerelmes voltam egy osztálytársamba (tavaly ballagtam), és tudtam, hogy én se vagyok közömbös neki. De nem lépett semmit, és akkora (tavaszra) már annyira elbizonytalanodtam, hogy most mivan, hogy odamentem hozzá, és mondtam neki hogy beszélnünk kell. De szemmel láthatóan került engem, és azt a bizonyos beszélgetést... Én is sokat sírtam miatta... Csak nekem volt akkor egy olyan szerencsém, hogy egy másik sráccal akkor találkoztam először (msn-en ismertem előtte csak), és elég hamar összejöttünk. Ő el tudta velem felejtetni a másikat, sőt, még a mai napig is együtt vagyunk, és szeretjük egymást :)

Bocsi az értelmetlen fogalmazásért, kicsit kómás vagyok xD

2009. jún. 18. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!