Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem ezt? Ez normális?
Kb 1 hónapja vagyok együtt egy lánnyal, és fogalmam sincs arról hogy mit érzek iránta pontosan.
Ha vele vagyok akkor az jó, de nem érzem azt, hogy a fellegekben járnék vagy hasonló.
Viszont amikor nincs velem és rágondolok akkor elképesztően tud hiányozni és amikor arra gondolok, hogy elveszíthetem az pokoli érzés.
Miért érzem ezt? Vagyis mi ez amit érzek, mert nem igazán tudom hová tenni ezt a dolgot.
Ne nézz annyi romantikus filmet. Rózsaszín köd, meg csaj nézése közben egyéb hangok nem meghallása, stb, nem létezik.
Ha vele vagy, és jól érzed magad vele, akkor minden oké. Ha hiányzik, amikor nincs veled, az is oké. Ennyi a szerelem, nem kell túlkombinálni.
Ez szerelem:) Én is ugyanígy érzek a párom iránt. Nem volt rózsaszín felhő, csak megkedveltem, aztán idővel nagyon mélyen beleszerettem. Már 3 éve együtt vagyunk.
21L
Mikor elolvastam amit írtál egy nagyon jó érzés fogott el.
Akkor most már tudom mi ez az érzés.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!