Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért érzem ezt? Ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért érzem ezt? Ez normális?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja vagyok együtt egy lánnyal, és fogalmam sincs arról hogy mit érzek iránta pontosan.

Ha vele vagyok akkor az jó, de nem érzem azt, hogy a fellegekben járnék vagy hasonló.

Viszont amikor nincs velem és rágondolok akkor elképesztően tud hiányozni és amikor arra gondolok, hogy elveszíthetem az pokoli érzés.

Miért érzem ezt? Vagyis mi ez amit érzek, mert nem igazán tudom hová tenni ezt a dolgot.

2012. ápr. 9. 23:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem ennek az érzésnek az a neve, hogy :barátság
2012. ápr. 9. 23:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Barátokkal nem szokás csókolózni.
2012. ápr. 9. 23:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, de már az elején nem a fellegekben járni sem kapcsolat.
2012. ápr. 9. 23:47
 4/11 anonim ***** válasza:
ez a jobbik eset, igy tiszta fejjel at tudod gondolni, hogy valojaban kell-e neked vagy sem.
2012. ápr. 9. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne nézz annyi romantikus filmet. Rózsaszín köd, meg csaj nézése közben egyéb hangok nem meghallása, stb, nem létezik.

Ha vele vagy, és jól érzed magad vele, akkor minden oké. Ha hiányzik, amikor nincs veled, az is oké. Ennyi a szerelem, nem kell túlkombinálni.

2012. ápr. 12. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem is tudom,lehet nem vagy annyira szerelmes,de ez részben vérmérséklet függő. Az is lehet,hogy később jobban szerelmes leszel, volt már ilyen ismerősöm. Tudod van aki kisebb tűzön ég,de sokáig, van ki fellángol ,de hamar kis is alszik a szerelme..
2012. ápr. 12. 10:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , sokat segítettek.
2012. ápr. 12. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez szerelem:) Én is ugyanígy érzek a párom iránt. Nem volt rózsaszín felhő, csak megkedveltem, aztán idővel nagyon mélyen beleszerettem. Már 3 éve együtt vagyunk.

21L

2012. ápr. 12. 11:08
 9/11 A kérdező kommentje:

Mikor elolvastam amit írtál egy nagyon jó érzés fogott el.

Akkor most már tudom mi ez az érzés.

Köszönöm

2012. ápr. 12. 12:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Illetve a #8 is
2012. ápr. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!