Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ennyire más szemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Werte kérdése:

Miért van ennyire más szemmel megítélve a fiúk és a lányok?

Figyelt kérdés
Ha egy lány csalja meg többször a pasiját vagy lép félre ő a ledés K...! Ellenben, ha egy pasi teszi a párjával, akkor hódító. Miért van ez?
2009. jún. 17. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem így van. Bármelyik fél megcsalja a párját az ocsmány.
2009. jún. 17. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Mert a társadalom még mindig hajlamosabb arra, hogy megbocsásson a férfinak olyan indokokra hivatkozva, hogy "de pasiból van", "biztos nem elégítette ki a barátnője" stb. Személy szerint úgy gondolom, hogy a megcsalás csúnya dolog, és teljesen mindegy, hogy melyik fél csinálja, ugyanúgy elítélem.
2009. jún. 17. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
az én szememben azért, mert a nő a befogadó, azáltal számára a szex sokkal bensőségesebb és intimebb kellene, hogy legyen
2009. jún. 17. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Ez "csak" egy berögződés, mivel anno a férfiak casanovák és don juanok voltak, a nő meg skarlát betűt kapott, megkövezték.Ez anno volt így, ma már mindkét fél ocsmány(ahogy az első mondta) ha ilyet tesz, ezt mindenki tudja, csak sokan szeretik hangoztatni az ellenkezőjét.
2009. jún. 17. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Mert nem mind1, hogy hányat ba@tak vagy hányan ba@tak. Értitek egy férfinél is gáz a túl sok de egy nőnél.....
2009. jún. 17. 22:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki mi örömét leli más VÉLEMÉNYÉNEK a leszavazásával! Írjon kérdést és ítélkezzen ott, én elolvastam és megköszönöm a kommenteket! Ennyi!
2009. jún. 18. 00:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

a pasikat is lenézik érte... a nők legalábbis, és a legtöbb pasi.. számomra sem érdem..

19/F

2009. jún. 18. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:
22.36-os válaszolóval totálisan egyetértek. Aki nem meri vállalni, hogy mást akar, hanem helyette sunyi módon, fű alatt oldja meg ezt, az egyszerűen gerinctelen, legyen az nő vagy férfi.. bár a mostani társadalom jóízlés-ficamodott elemei valóban tömjénezik a fickót, aki "nah, megmutattam végre annak a ..." - módon áll a nőkhöz. Előttem is rejtély, hogy vajon miért lehet dicsőség kérkedni a bunkóságunkkal.
2009. jún. 18. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez így van jól ahogy az apró betűs részben írtad, a férfiak ha meg csalják a nőket az dicsőség, ha a nők a férfiakat akkor k.vák:D
2009. jún. 19. 00:46
 10/10 anonim válasza:
énis pasi vagyok.sok partneremet csaltam már meg.nekem ez hozzá tartozik az életvitelemhez.de engem ne csaljanak.tudom ez hülyeség, és rengeteg embernek szúrja a szemét.de én ezzela témával így vagyok.és azért nézik ezt egy pasinak el, mert bennük van az ősi, fajfentartó ösztön.komolyan.engemis érdekelt ez a téma, és utánmaolvastam.abban volt, nem az én hülyeségem, mint ahogy ezt most nyilván sokan gondolják.a nő dolga a főzés, mosás.régen a bogyógyüjtés meg a sok kis szar.a férfié a vadászat, a fajfentartás.
2010. febr. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!