Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el a csókot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el a csókot a barátnőmnél? És MIT TEGYEK?! Mert az a story, hogy neten ismerkedtünk össze és még nem taliztunk de akarunk a közeljövőben (15 alatti 11 feletti kamaszok vagyunk). Az a lényeg h neki van egy. öhm. Másik barátja.

Figyelt kérdés

Azt mondja már nem éreznek egymás iránt semmit, meg, hogy ő nem foglalkozik vele. Amikor felajánlottam neki, hogy smároljunk picit beijedt meg azt mondta, h nem tartja jó ötletnek mert már "van valakije" szóval.

1: El szeretném érni, hogy megtörténjen a csók első talin. Mit csináljak? 2: Mit tegyek? Van barátja. Azt mondta szakít majd vele de. Most 2 pasija van egyszerre. Szóval. NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK!

2012. ápr. 9. 21:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Akkor neked meg nehéz így "járni" vele.
2012. ápr. 17. 17:21
 22/26 A kérdező kommentje:
Na jó akk dobom :)....
2012. ápr. 20. 21:03
 23/26 A kérdező kommentje:
Dobtam. A kérdés érvénytelen és mindenkinek köszi a válaszokat!
2012. ápr. 20. 22:28
 24/26 anonim ***** válasza:
amelyik lány 12 évesen már egyszerre több pasival kavaer az későbbe gy ordas r*banc lesz... szerintem hagyd a p*csába mert csak több fájdalmat fog neked okozni
2012. máj. 17. 17:58
 25/26 anonim ***** válasza:
előző vagyok amúgy jól tetted :) rengeteg rendes lány van a világon :)
2012. máj. 17. 17:58
 26/26 anonim válasza:
12 éves és 2 barátja van,+te is kezdesz az lenni.XD én is annyi vagyok..őőőő mind1.xd
2012. júl. 23. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!