Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el a csókot a barátnőmnél? És MIT TEGYEK?! Mert az a story, hogy neten ismerkedtünk össze és még nem taliztunk de akarunk a közeljövőben (15 alatti 11 feletti kamaszok vagyunk). Az a lényeg h neki van egy. öhm. Másik barátja.
Azt mondja már nem éreznek egymás iránt semmit, meg, hogy ő nem foglalkozik vele. Amikor felajánlottam neki, hogy smároljunk picit beijedt meg azt mondta, h nem tartja jó ötletnek mert már "van valakije" szóval.
1: El szeretném érni, hogy megtörténjen a csók első talin. Mit csináljak? 2: Mit tegyek? Van barátja. Azt mondta szakít majd vele de. Most 2 pasija van egyszerre. Szóval. NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK!
Figyi, nincs de. :/
Tudom, hogy ez sz@rul esik. Most még jobb, könnyebb.
De ha tényleg annyira akarod, hogy SZERELMES vagy belé, akkor annyit ajánlhatok, hogy mondd meg neki, hogy vegy te, vagy ő. Akkor elvileg szakít vele.
Aztán pedig figyeld. Mármint, ha találkoztok, akkor jön e SMS, kinyom-e hívást, stb. Ill. koptat-e, mondván nincs ideje. De ebbe csak akkor menj bele, ha nem bírod nélküle.
Persze, hogy szereti. Különben nem lenne vele!
Hagyd.
Lehet, hogy ha egy kicsit szétváltok, akkor rájön, hogy téged jobban szeret, vagy valami.
Vagy mondd meg neki, hogy szerinted ez így se veled, de a másik féllel nem korrekt, inkább most szakadjon meg köztetek minden. De te szereted őt, és szeretnéd visszakapni majd stb...
Azt mondta h tetszem neki..és megkérdeztem, h kit választana és azt mondta: hááát.....téged... Azt még ezt írta:
ANYÁÉK A TOMIÉK NÁL VANNAK ÉN MEG ITTHON ÉS UTÁNAD EPEKEDTEM EDDIG!!! NEM ÉRTED????????????????????????? (Tominak hívják a másik srácot)
Most nem tom mit csináljak..Segítség, sos!!
Kérdezd meg h kidobta már.
Az egy dolog, hogy "érted epekszik" (:D), az egy másik hogy dobta-e már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!