Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most szerelem vagy barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most szerelem vagy barátság? Mit akar Ő?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy van egy barátom, ő 17F.

én 16L vagyok, két éve ismerjük egymást, nagyon jóba vagyunk, de néha úgy érzem ő többet akar... Tudjátok mikor lehet egész "véletlenül" hozzámér, ha épp bunyózunk nagyon sokáig igyekszik fogni a kezem... és sokat beszél arról hogy szeretne már egy csajt...

szerintetek akar valamit vagy csak barát?

én igazából csak barátként szeretem és nem szeretném megbántani, elveszíteni!

2009. jún. 17. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor ha észre is veszed a közeledését addig ne add tudtára mig nem szol neked , vagy már nem vsizi azt tulzásba ,utánna pedig ha még is mondd meg neki h neked ő egy legjobb barát :) és nem akarod elvesziteni ..de többet nem akarsz -lehet eleinte ridegebb lesz,de aztán megváltozik ujra a régi lesz (tapasztalat:))!!
2009. jún. 17. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Akar valamit igen, de amig nem mondja vagy nem akar megcsókolni addig ne mondj neki semmit.
 3/9 anonim ***** válasza:
sztem ő probál nyomulni csak ugy ovatosan=)
 4/9 A kérdező kommentje:
ettől féltem... :S aranyos meg minden de úgy nem az esetem... és hát túl jó barát ahhoz hogy emiatt legyen vége
2009. jún. 17. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:

ha meg túl jó barát, akkor ne légy liba!

legyél vele nyílt, őszinte és frankón mondd meg amit gondolsz és így nem veszted el!

ha érzed h ő többet szeretne, akkor meg ne kertelj, ezt is mondd meg neki nyíltan, erről mit gondolsz!

miért esik nehezére sokaknak őszintén beszélni főleg azzal, aki jó barátja?

nem értem ...

2009. jún. 17. 21:27
 6/9 A kérdező kommentje:
azért nehéz mert nemtudom hogy most ezt miért csinálja.. és most azthiszem hogy szerelmes de mégsem, akkor ciki lenne ha megmondanám hogy boccs csak barátok:S
2009. jún. 17. 21:31
 7/9 anonim ***** válasza:
mond el neki. Na jó de ne csak úgy odavágd, hogy én nem szeretlek, hnem mikor kettesben vagytok, elkezdesz beszélni a barátokról. Elmondod, h ezzel ilyen jóban vagy, azzal olyan jóban s a végén megmondod, h a legjobb barátod mégis ő, még xy-nal sem jössz ki ilyen jól, mint vele. Ha úgy fogja érezni, h el fog veszíteni akkor elmondja ha érez vmit s ha nem akkor nyert ügyed van.
2009. jún. 17. 22:48
 8/9 A kérdező kommentje:
hm ez jó ötlet... köszönöm:)
2009. jún. 17. 22:52
 9/9 A kérdező kommentje:
úgyérzem mégis van abba vmi hogy férfi-nő barátság nem lehet :S:S
2009. jún. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!