Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudta azt hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudta azt hogy van pasija miközben nincs neki?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm akivel nem régen szakítottunk,azaz ő velem,azt hazudta hogy van barátja,pedig nincs is neki..már pár embert megkérdeztem ez ügyben,és sokan azt állították hogy féltékennyé akar tenni engem és így akar vissza húzni magához.Szerintetek is lehetséges?Én is erre gyanakodtam és sokan megerősítettek és abba is hogy még szeret engem,én szerettem volna próbálkozni nála de elküldött ezzel a szöveggel hogy hagyjam békén mert van pasija és már nem érdeklem már őt,miközben tudom hogy szeret még és azt is tudom hogy nincs pasija.Ha ez igaz és tényleg féltékennyé akar tenni akkor miért teszi mind ezt?Hiszen én szeretem és szeretném vissza kapni,akkor mi szükség erre a játékra?
2012. ápr. 9. 16:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem mondtam hogy zaklatod, vagy zaklatnád. de csak mondta már neked, hogy van valakije. én tudom, hogy ez xar érzés, és benne van, hogy ha meg nem próbálod meg lehet, hogy ő meggondolta magát te meg nem léptél próbaképp. de ez meg volt, ha akar majd lép, ha nem, akkor esze ágába sincs. Sajnálom de ez a valóság sok sok sok sok sok sok sok esetben.
2012. ápr. 9. 17:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy a volt barátnőm elég rafinált...ismerem annyira hogy ezt benyögje nekem azért hogy teperjek utánna,lehet hogy az volt a baja hogy amikor kidobott akkor nem kerestem 4 hétig,mert azt is állították hogy bajára volt hogy nem mentem utánna és nem próbáltam vissza csinálni a dolgokat és hogy hiányolta hogy küzdjek a kapcsolatért,szóval a nők néha raffináltak és nem lehet tudni hogy mi is jár az agyukba és mi is van valójában..
2012. ápr. 9. 17:08
 13/18 A kérdező kommentje:
már feltettem ezt a kérdést kicsit másképpen,ott elég sok csaj írta hogy ők is eljátszották ezt amikor kidobták a pasit és hogy ezzel csak féltékennyé akarták tenni őket...igen az is benne van amit te mondasz,csak sjnos nem tudom hogy mi is az igazság...mert mint két verzió megeshet..ilyenkor nem tudja mit csináljon az ember,hagyja a francba vagy küzdjön érte ameddig lehet..
2012. ápr. 9. 17:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Na jó akkor. Az a véleményem, mint oly sok családi dologban is, hogy ez is lehet egyéni dolog akkor. Lehet nálatok más, én az én tapasztalatomat írtam le. Én, sőt senki nem tudhatja, hogy igazán mi is járhat pici fejébe exednek. ezzel a példáimat le is zárom. :)
2012. ápr. 9. 17:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám kideríteni hogy mi az igazság?Jó lenne tudnom,mert ha tényleg szeret akkor megériküzdeni érte,de ugyanakkor hülye gyereket sem akarok magamból csinálni.
2012. ápr. 9. 17:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Mondom! Hiába kérded tőlünk. sok ilyenkor azt vájra itt, hogy megadjuk neki a lökést arra, amit ő akar. Én nem adok tanácsot, véleményt mondtam. Ennyi.
2012. ápr. 9. 17:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem várok semmi féle lökésre..tanácsot vártam én is,nekem nincs bajom azzal hogy te azt mondod hogy azért mondta hogy lekopjak...mert ez is benne van a dologban nyílván.
2012. ápr. 9. 17:16
 18/18 anonim ***** válasza:

kérdezd meg a barátnődet h tényleg van e új barátja,ha azt mondja van akkor mond meg neki h ettől és ettől halottad h ez nem igaz,és még téged szeret de azt akarja h küzd érte.

ha ezt megmondod neki akkor vagy kiderül h van egy(vagy több ismerősöd) akik bele ütik más dolgába az orrukat vagy majd azt veszed észre h a volt barátnőd bemutatja neked az uj barátját.

Egyébként első voltam,és én az utóbbit csináltam. bemutattam az új barátomat a volt barátomnak h elhigyje van barátom túl vagyok rajta. Mert az ő fejéből pattant ki h én még mindig szeretem őt,de sok sz.arkeberő ember mindig rátett egy lapátra. meg mert nem pakoltam fel iwiwre képeket az új barátomról ugy vették egy csomóan mintha nem is lenne.

2012. ápr. 9. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!