Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudta azt hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudta azt hogy van pasija miközben nincs neki?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm akivel nem régen szakítottunk,azaz ő velem,azt hazudta hogy van barátja,pedig nincs is neki..már pár embert megkérdeztem ez ügyben,és sokan azt állították hogy féltékennyé akar tenni engem és így akar vissza húzni magához.Szerintetek is lehetséges?Én is erre gyanakodtam és sokan megerősítettek és abba is hogy még szeret engem,én szerettem volna próbálkozni nála de elküldött ezzel a szöveggel hogy hagyjam békén mert van pasija és már nem érdeklem már őt,miközben tudom hogy szeret még és azt is tudom hogy nincs pasija.Ha ez igaz és tényleg féltékennyé akar tenni akkor miért teszi mind ezt?Hiszen én szeretem és szeretném vissza kapni,akkor mi szükség erre a játékra?
2012. ápr. 9. 16:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Azért mondta h akadj le róla. Én is ezt mondtam a volt barátomnak mikor meg volt győződve h én őt szeretem még mindig. Szerencsém volt,nem kémkedett utánnam mikor azt mondtam h nekem már van uj barátom és őt szeretem.
2012. ápr. 9. 16:52
 2/18 A kérdező kommentje:

ma 16:52

Látom nem érted!!Nem én vagyok meggyőződve róla,hanem tudom biztos helyről,és azt is tudom hogy ezzel csak féltékennyé akart tenni..ez nem a te sztorid és ő nem te vagy.

2012. ápr. 9. 16:54
 3/18 anonim ***** válasza:
Csak tudod, arra mondta az első, hogy van, mikor olyan mond ilyet el jószántából, aki nem is látja biztosra, csak neked akar kedvezni, hogy ne légy szomorú. Nekem is ez ugrott be, hogy azért mondta, hogy leakadj róla.
2012. ápr. 9. 16:56
 4/18 A kérdező kommentje:

ma 16:56

Igen erre már én is gondoltam..csak azzal ő csapna be engem és csak illúziókba ringatna ami sokkal rosszabb..mint hogy tudom az igazat.

2012. ápr. 9. 16:58
 5/18 anonim ***** válasza:
Sokan beleszólnak más dolgába, közeben meg nem tudják, hogy hamis ábrándokba ugraszthatja az embert. így van nekünk anyu is, aki elvált, most nem részletezném, de mondják neki, hogy nem boldog, stb stb, így afelé húz, hogy visszakapja, pedig kúr vára szar volt a házasságuk. az ilyen jóakarók önhibájukon kívűl ugyan, de rosszakarók.
2012. ápr. 9. 16:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Kb nekem ezt a verziót vagy 10 ember mondta..most mind a 10 ember hazudna nekem??Volt olyan is aki megmondta a szemembe,de nagyon sokan mondták ezt a verziót,én nem mondanék senkinek ilyet,hanem bevallanám hogy igen ez van,nem szeret felejtsd el..ennyi
2012. ápr. 9. 16:59
 7/18 anonim ***** válasza:
na de ki az az informátorod? talán a csaj legjobb barinője? mert max annak vallanak be ilyeneket, nem pedig mindenkinek, hogy visszajusson hozzád a hír.
2012. ápr. 9. 16:59
 8/18 anonim ***** válasza:
de sokszor ugyanabban a körben egymást etetik az emberek. az egyik mondja, hogy "te ez a lány még szerti azt a fiut" az meg jaja és utána ha kérded őt is azt fogja mondani. most mit mondaná, hogy konflkiktust szüljön, hogy hagyd békén.....
2012. ápr. 9. 17:00
 9/18 anonim ***** válasza:
nálunk a gyárban volt ilyen egy sráccal szakított az ottani barinője, és több hónapon át zaklatta szünetekben, mert állandóan idióta emberek azt suttogták a fülébe, hogy a csaj biztos csak nem tudja mit akar, stb stb. mert lássuk be, ez a legegyszerűbb, most miért szomorítanád az ismid, letudod ezzel oszt békén hagy szóval érted.
2012. ápr. 9. 17:04
 10/18 A kérdező kommentje:
de én nem zaklatom!!kb azóta 2-szer kerestem!!akkor is kb 1 hét volt a két sms között.
2012. ápr. 9. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!