Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pasizzak be?
Figyelt kérdés
Igen, talán hülyén hangzik a kérdés, de ez ennél komplikáltabb. Nem vagyok egoista, de tény, hogy vannak nálam csúnyább lányok is, mégse tudom találni senkit. Akik a környezetemben élnek, és hím neműek, azokra meg teljesen úgy tekintek, mintha nagyobb testvéreim lennének, és nem tudok kikezdenki velük, akármennyire is bejövök nekik. Nem járok discoba és egyéb ilyen helyekre. Hogy tudnék így bepasizni? Már elég rég voltam szerelmes úgy igazából...2012. ápr. 9. 16:01
3/9 A kérdező kommentje:
17 vagyok...tudom, nem egy nagy kor, hogy azt mondják az emberek, hogy 'téged már kikerül a szerelem', de akkor is, mindig is azt hittem, hogy ebbe a korba simán lesz barátom..
2012. ápr. 9. 16:04
4/9 anonim válasza:
sztem ne görcsölj rá,hanem szard le, ne foglalkozz vele,majd jön az magától is,.
nekem meg csajom nincs már egy ideje,de jól megvagyok így is,élem világomat,aztán majd lesz ami lesz,nem kell semmit sem erőltetni...20F
5/9 anonim válasza:
ismerkedés a kulcsa mindennek :)
ismerkedünk?:)
6/9 anonim válasza:
Ami a legfontosabb,h még véletlenül se itt!;)
7/9 anonim válasza:
Elmondom a hosszú receptet hogyan pasizz be:
-mozdulj ki a gép elől
-
-jaa.. csak ennyi :/
te csaj vagy a mai világban neked a legkönnyebb párt találni ne legyél már béna a köbön!
8/9 anonim válasza:
Ha véletlen hajdú-bihari lennél írhatsz privit.
22/F
9/9 anonim válasza:
Ja bocs tévedtem, rossz volt a recept, fel se kell állnod a gép elől!
Ha véletlenül Miskolci vagy Budapesti vagy írj privit! 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!