Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza?
Van egy fiú, akivel megismerkedtem, Ő kezdeményezte az ismerkedést.Odáig juttunk, hogy előben kezdtünk beszélni és egyszer csak hirtelen megcsókolt és én hagytam, annyira ragaszkodott hozzám és akart engem így hát adtam neki egy esélyt de én abban hittem, hogy idővel beleszeretek.
Hivatalossá tettük ezt az egészet egy estén, Ő ment bulizni és Én mentem barátnőkkel egyet lazulni.Jártunk egy ideig és aztán megváltozott, nem volt többé olyan ragaszkodó. Én rákérdeztem, hofy miért..persze nem tudott normális válasszal szolgálni..Aztán rákérdeztem, hogy akarja-e így folytatni,a válasza a nem volt, de mondta, hogy lehetünk barátok, ugyanúgy beszélhetünk és így is lett.(Persze közbe kiderült, hogy azon a bulin összejött valakivel és nem mondták el akik tudták, hogy ne szakítsunk.)Vissza tudnám szerezni valahogy? Segítsetek kérlek..
(1. vagyok)
sajnálom... Tudom mit érzel. Én már 1 éve szenvedek egy hasonló esettől. Azért szakított mert nem kapott meg azonnal. Vagyis én szakítottam végül is.. nos mindegy is, a lényeg, hogy sajnos az esetek többségében azokba szeretünk bele akik nem érdemlik meg.. a rosszfiúkba. s mi csak szenvedünk. Túl kell esnünk ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!