Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel megismerkedtem, Ő kezdeményezte az ismerkedést.Odáig juttunk, hogy előben kezdtünk beszélni és egyszer csak hirtelen megcsókolt és én hagytam, annyira ragaszkodott hozzám és akart engem így hát adtam neki egy esélyt de én abban hittem, hogy idővel beleszeretek.

Hivatalossá tettük ezt az egészet egy estén, Ő ment bulizni és Én mentem barátnőkkel egyet lazulni.Jártunk egy ideig és aztán megváltozott, nem volt többé olyan ragaszkodó. Én rákérdeztem, hofy miért..persze nem tudott normális válasszal szolgálni..Aztán rákérdeztem, hogy akarja-e így folytatni,a válasza a nem volt, de mondta, hogy lehetünk barátok, ugyanúgy beszélhetünk és így is lett.(Persze közbe kiderült, hogy azon a bulin összejött valakivel és nem mondták el akik tudták, hogy ne szakítsunk.)Vissza tudnám szerezni valahogy? Segítsetek kérlek..

2012. ápr. 9. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Keserű au őszinteség... de felejtsd el. Nem tudom szerelmes vagy e, de remélem nem, s így nem lesz nehéz. Felejtsd el. Nem szeret. AZ is lehet, hogy csak mindenkit kihasznál... AZ ilyen nem éri meg, hogy sírj utána.
2012. ápr. 9. 11:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Ugy ismertem meg, hogy Ő nem olyan, olyan kis naív voltatm, nem érrdekelt mások véleménye, pedig mondták, hogy tév hitben élek.. előre még nem is akartam Őt...aztán, hogy vége lett, kezdtem szeretni.
2012. ápr. 9. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:

(1. vagyok)

sajnálom... Tudom mit érzel. Én már 1 éve szenvedek egy hasonló esettől. Azért szakított mert nem kapott meg azonnal. Vagyis én szakítottam végül is.. nos mindegy is, a lényeg, hogy sajnos az esetek többségében azokba szeretünk bele akik nem érdemlik meg.. a rosszfiúkba. s mi csak szenvedünk. Túl kell esnünk ezen.

2012. ápr. 9. 11:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Talán igen, valamiért magamat okolom, hogy így alakult, mikor jártunk akkor nem mutattam a ragaszkodásomat nagyon... én csesztem el?
2012. ápr. 9. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne gyötörd ezzel magad. Ez a gondolat természetes, hisz ilyenkor magunkban keresük a hibát... de idővel, majd úgy fogod gondolni, hogy az Ő hibája, s gyűlölni kezded. (amit meg is érdemel)
2012. ápr. 9. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon meg, kicseszett velem keményen, de ennek ellenére azért Én még tudnék vele együtt lenni..
2012. ápr. 9. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
De egyben meg is bánnád.
2012. ápr. 9. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!