Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza a párom?
A párom a hétvégén bejelentette, hogy már nem azt érzi irántam amit eddig. Nem szerelmes belém. Én azt mondtam neki, hogy megértem, hogy egy idő elmúlik a rózsaszín köd stb. De ő erre csak azt mondta, hogy nem szerelmes és nem akar nekem hazudni. 1éve vagyunk együtt. Mióta együtt vagyunk teljesen megváltozott az életem. Elkezdtem dolgozni és mellette a tanulmányaimat is tudom folytatni.
Jelenleg nem vagyunk együtt. Szerintetek hogyan szerezhetném vissza? Mi az amivel talán újra éleszthetném benne a szerelemet/szeretetet?
hagyd..ha el akar menni akkor elmegy!
ne miatta folytasd a tanulmanyaidat,hanem sajat magadert!!!
egy kapcsoltban egyenlo felnek tekintjuk egymast,de mindig van az a pont,amikor mar tobbre kell tartanunk magunkat es nem megalazkodni!!!
Igen ezt értem és valóban így van. Csak tudjátok tényleg rendbe jött az életem általa. Egy fajta támasz volt. Vagyis nem támasz nem is tudom hogy mondjam. Tehát tudtam, hogy ő szeret és hogy imád és valóban jobbá tette az életem. Most pedig...
Zöld pacsi.
Szia!:)
Mi 2 évig voltunk együtt a barátommal.Én szakítottam és rá 2 hónapra nagyon elkezdett hiányozni.Mondjuk én tudtam, hogy biztos érez még irántam valamit.Úgyhogy megbeszéltünk egy talit, ahol megint összejöttünk.Most nagyon szeretem, és megbántam, hogy akkor szakítottam vele...:) (L/18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!