Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elszúrtam az ex visszahódítást?
Ez baromság -.-
Szerintem hagyd...Ha azért elküldött,mert kedveskedni akartál,akkor ez BUKTA!
XD ez aranyos
Én a helyedben elmondanám hogy "még könyveket is olvastam hogy visszahódítsalak"
Ha a csaj erre nem reagál, vagy nemet mond akkor vak
Hány férfi olvas KÖNYVET hogy visszahódítson egy lány?
18/F
miért olyan cinkes?:D
mármint hogy olvastam könvyet róla..igazából tanácsokat ad benne,hogy mi az amit nem lehet vagy vagy mit nem és mit ajánlatos és nem ajánlatos ilyenkor csinálni.
Nem "cinkes"! Csak a legtöbb férfi feladja, vagy csak úgy spontán próbálkozik. De te annyira vissza akarod szerezni hogy könyvet olvasol, tanácsokat kérsz szóval szinte barmit megtennél :)
Szerintem sokan nem vetemednének rá ilyen könyvet olvasására inkább hagynák. De tisztellek mert te megpróbálod!
Sok sikert!
18/F
szerintem tök cuki, hogy olvastál könyvet!! ha az én exem lennél, biztos elolvadnék, hogy ilyen aranyos vagy :)))
de bizti nem a virág rontott el mindent. szimplán már nem szeret szerintem. ha még szeretném az exem, és küldene virágot, nem omlanék a karjaiba rögtön, de tuti, hogy örülnék neki, felvenném vele a kapcsolatot, stb. miért szakítottatok? mert lehet, h a szakítás milyensége miatt ilyen (talán haragszik rád?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!