Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy a mai csajok eszméletlenül nagyképűek és beképzeltek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 18:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

normális csajokat kéne keresni nem a tiniribiket.

ugye, fiúk?:I)

2012. ápr. 8. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:
azért ez fordítva is így van. Nem igaz?
2012. ápr. 8. 18:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert tényleg azok. A kevés kivételnek pedig általában van pasija.
2012. ápr. 8. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Őszintén ... ki nem szeret bulizni? Sosem voltatok még egy jó buliban, "normális" lányok? Szerintem a többség volt már, ne mondjátok, hogy nem volt jó. Járjatok buliba és akkor titeket is látni fogunk a palettán, nem csak a valóvilág fan lányokat.
2012. ápr. 8. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:

ma 18:22 - és ha valaki egyszerűen nem érzi jól magát buliban? kényszerítse magát rá? ejnye no fiúk, nem ám csak partikon lehet ismerkedni.

kérdésre válasz: tényleg nagyon sok lány beképzelt manapság. mindent meg tudnak venni: szépséget, népszerűséget... így azt hiszik, mindent megtehetnek, minden jár nekik és ebből ered ez a nem túl szép tulajdonság.

egyébként magamat is beképzeltnek tartom, bár (ha lehet így mondani) egészséges határok között. félreértés ne essék, nem szálltam el magamtól, de tisztában vagyok a képességeimmel és azzal, mit értem el önerőből az életben. ez néha átfordul és azt veszem észre, hogy jobbnak tartom magam másoknál. pedig ez nem igaz, mindenkinél van szebb, okosabb, viccesebb.

én azt mondom, meg kell találni az arany középutat, nem szeretem se a túlzott szerénységet, se a nagyképűséget. mindenkinek tudnia kell, mire képes, mit ért el önerőből és ahhoz mérten viselkednie. de ezzel nem azt mondom, hogy ha van egy Nobel-békedíjad, lenézhetsz bárkit. nem ám, a kellő alázat mindig jól jön.

21/N

2012. ápr. 8. 18:48
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért, mert ez egy szűrő renszer. Lepattintgatják a pasikat, és aki még mindig kitartó az maradhat, kiérdemelte a szépséget, meg a szexet;)!
2012. ápr. 8. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Nemcsak érzed, hanem tudod is!

Azért, mert a férfiak megengedik nekik. Szerinted hol lennének ezek a beképzelt csajok, ha az általános értékmérő az emberi jellem és az asztalra letett, kemény munkával elért értékek lennének? Ha pedig ezeket nem tudnák felmutatni, elküldenék őket a halál nemi szervére.

Nos, akkor sehol nem lennének. Addig, amíg a sok hülye adja alájuk a lovat, hogy ész nélkül behódol nekik, addig ez nem is fog változni.

2012. ápr. 8. 19:34
 18/19 anonim ***** válasza:
69%
Az utolsó nagyon jól mondja. Sajnos tiszta gáz ez a helyzet, de így van. A kis hercegnők elfingják magukat, hogy most nekik épp mi kell, mi tetszik, mit szeretnének, a sok papucs meg ugrik nekik, csak azért, hogy p*nát kapjon. Az, hogy most jól néz ki, hát istenem ki nem sz*rja le, csak sajnos soknál ez az értékmérő, azt hiszik, hogy ettől már kinyílhat az arcuk. Semmivel sem ér többet egy nő, mint te, vagy én, vagy xy, csak azért mert szép. Kis tartás kéne a férfiak részéről, semelyik csaj sem egyedi, mindegyik pótolható, őket is el lehet ám küldeni a p*csába teljesen nyugodtan, nincs megtiltva.
2012. ápr. 9. 11:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Basszus, ha valakit ki lehet használni, miért ne tennék meg?! Ez nem a csajok hibája, hanem azé, aki hagyja magát.
2012. ápr. 12. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!