Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha úgy adódna fiúk, megvédenét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy adódna fiúk, megvédenétek a barátnőtöket/havercsajt?

Figyelt kérdés

utcán valaki megtámad vagy más ilyen jellegű szituáció.

múltkor történt egy ilyen, a pasi meg elfutott,mint egy nyuszi*.* :D

2012. ápr. 8. 09:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

amennyiben ismerem az illetőt akkor természetesen, gondolkodás nélkül.

ha nem ismerem és úgy ítélem meg a helyzetet, hogy valós veszélyben van akkor segítek, de nem minden esetben.

itt már erősen szituáció függő. de azt nyilván nem hagyom, hogy 5 cigánygyerek fogdosson, tapogasson egy lányt aki ezt nem akarja.

2012. ápr. 8. 10:03
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.

73-mas.

nem tudom, hogy melyik bolygóról jöttél, de tuti, hogy valami önkényuralom alól szabadult ember vagy. Nem tudom minek, kiért, hogy kockáztathatnám én a saját élemet, oldja meg nem az én bajom ha megtámadják...mit tudnák én csinálni, veressem meg magam?

Egyébként is soha nem kértem senkinek a segítségét....mindent magam értem el.

71-es...tudja anyám, hogy ilyen vagyok. Ezért sem számít rám, soha!

2012. ápr. 8. 10:07
 23/34 anonim ***** válasza:

* életemet.

és egyébként is, a szüleim mindig védtek, még a boltba sem engedtek el soha, sőt az iskoláimat is azért kellett abbahagynom mert túl messze volt az iskola, ezért anyám inkább kivet és magántanárt fogadott, nehogy suliba menet megtámadjanak. Pedig én szerettem volna rendes suliba járni.

2012. ápr. 8. 10:10
 24/34 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy te anyám asszony katonája?
2012. ápr. 8. 10:10
 25/34 anonim ***** válasza:

már írtam az előbb.

19

2012. ápr. 8. 10:11
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Végignéznéd ahogy anyádat megeröszakolják?Vagy elfutnál ,hogy ne is lásd mit tesznek vele?Úr isten!!Megyek is innen mert ezt nem birom idegekkel ,mocskosul felidegesitett ez amiket mondassz.
2012. ápr. 8. 10:14
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

kb 4 hónappal ezelőtt, anyuval jöttünk haza, este volt és pont jöttünk fel az aluljáróból, amikor 1 fiú elkapta anyut hátulról és megmarkolta anyu mellét.

nagyon megijedtem, teljesen leblokkoltam....nagyon féltem, szinte halálfélelmem volt.

2012. ápr. 8. 10:17
 28/34 anonim ***** válasza:

Egy ilyen szituációban a legjobb dolog a futás. A legvégső esetben szabad csak felvenni a harcot.

Tegyük fel van 3 támadó és velük szemben csaj+fiú. A fiú nem tud figyelni arra, hogy a csajt ne bántsák. Egyszerre max. kettő emberrel tud elbánni. Esetlegesen az még egy jó megoldás, hogy csaj fut és segítségért kiabál, közben a fiú rendezi a bandát.

Természetesen én is kiállnék, mind a család tagjaimért, mind a barátnőmért. Max. ha nagyon gázon lenne a szitu akkor lőfegyver.

2012. ápr. 8. 10:21
 29/34 anonim ***** válasza:

de egy csaj hogy védené meg magát ha megpályázza mondjuk 2 srác?egyértelműen megvédeném,de fel kell ismerni azt a helyzetet is amikor nincs esély és ilyenkor tényleg futni kell,igaz én ezt úgy tettem volna hogy megragadom a kezed és mondom hogy futás b@szki!!!!

nem a futás a gáz hanem ha otthagynak egy csajszit egyedül...

2012. ápr. 8. 10:30
 30/34 anonim ***** válasza:
Alap, támadás esetén ösztönösen jön a védelem, de azért próbálnám elkerülni amennyire csak lehet.
2012. ápr. 8. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!