Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha úgy adódna fiúk, megvédenét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy adódna fiúk, megvédenétek a barátnőtöket/havercsajt?

Figyelt kérdés

utcán valaki megtámad vagy más ilyen jellegű szituáció.

múltkor történt egy ilyen, a pasi meg elfutott,mint egy nyuszi*.* :D

2012. ápr. 8. 09:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö ,te ugye lány vagy?
2012. ápr. 8. 09:46
 12/34 A kérdező kommentje:

lány vagyok. miért?:D

de érdekes,hogy én simán neki megyek bárkinek még akkor is,ha tudom,hogy egy ütés vagyok..:D

2012. ápr. 8. 09:47
 13/34 Bloody Death ***** válasza:
Nem kell ahoz a barátnőm, vagy haverném legyen. Egy jó kis bunyora mindig vevő vagyok. :)
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem kevesebb férfi védené meg valójában a lányt,mint ahogy mondják. Én is láttam már olyat,hogy a pasi elfutott és a lánynak kellett kiállnia magáért.

Pontozzatok le nyugodtan.

15/34 anonim ***** válasza:
Mindjárt küldök neked valamit.:-)
 16/34 A kérdező kommentje:

71%

nagyon jó lett, ügyes vagy :D

mivel csináltad? ps?

2012. ápr. 8. 09:51
 17/34 anonim ***** válasza:
Power point jasck animation és Corel ,progikkal.:-)
2012. ápr. 8. 09:54
 18/34 anonim ***** válasza:
79%

'nem tudok mit csinálni, ilyen vagyok.

inkább elfutok csak nehogy megüssenek.

saját anyámért nem kockáztatnám az életem, nemhogy még egy lányért....ez abszurd'

annyira ismerős ez a viselkedés és megnyilvánulás. Ez olyan 'Patrikos'... volt osztálytársam...

kívánom neked, hogy kössenek beléd, üssenek, verjenek, rúgjanak gerincbe, vért köpjél, törjön el az orrod...

majd akkor te is könyörögnél, hogy valaki segítsen neked.

hogyan a büdös életbe vannak még ilyen gyáva, semmirekellő emberek???

büszkék lehetnek rád szüleid, milyen egy korcsot neveltek.

2012. ápr. 8. 09:59
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólna hozzá az anyád ha megtudná .hogy ilyen gyáva szar rongy ember vagy?Szerintem elsüllyedne szégyenébe ,hogy ilyen fiút szült.
2012. ápr. 8. 10:01
 20/34 anonim ***** válasza:
Ne is mondjál 10-es. Kolléganőm mindig attól félt, hogy a fia verekedésbe keveredik, mert a srác igen erős volt. Hogy agyonüt valakit. Vagy az ellenfélnél fegyver lesz, és akkor hiába erős.
2012. ápr. 8. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!