Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
F/24 N/37 szerelem, vonzódás, kapcsolat. Szerintetek van esélye?
Inkább a tapasztalatok érdekelnének, mint a vélemények, ha volt már valaki hasonló szituba.
Itt is a férfinak kell kezdeményezni, vagy a korkülönbség miatt a nőnek?
Nálunk bontakozó kapcsolat, érzelemdominált, a hölgy 17 én 30 felett, másfajta akadályokkal (körülményeink). Írtam privit.
Szurkolok nektek!!
Írnék véleményt is kérdésedre:
Sztem jól teszed, h küldesz "jeleket" felé, bár mivel elmondásod szerint vagy nem mer lépni, vagy nem akar, ezért én -és ez szubjektiv attitűd részemről, de hátha egy alternativa számodra- én tehát a helyedben dűlőre vinném a dolgot, bár, mondom, ez személyiségfüggő; én szeretek szembesülni a legtöbb helyzettel (vannak kivételes, azaz forditott szituk is esetemben!).
Megértelek, h félsz, aggodsz, hogy vagy nevetségessé válsz előtte, vagy visszautasit, vagy megijeszti őt, ha lépsz. Én mindenesetre mégis jobbnak látom a tiszta képet, az egyértelmű ábrát, ilyen helyzetekben például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!