Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tennénet ebben a helyzetben? (blabla)
Összeismerkedsz egy sráccal, akinek a belső tulajdonságai számodra tökéletesek, jólérzed magad vele, úgyérzed megtaláltad azt, aki tökéletesen illik hozzád.. DE: a külseje egyáltalán nem tetszik,nem az eseted,sőt... kicsit kövér, abszolút nem férfias...
Tudom,tudom, ha a belső ennyire megfog,akkor már főleg nem a külső számít, de mégis...kiváncsi vagyok a véleményetekre.
ejj az a csúnya DE mindig ott van.
hát ezt neked kell tudnod! mi nem dönthetünk helyetted!
Ugyan férfi vagyok, de hátha tudok segíteni a válasszal... annyi biztos, hogy a külső is fontos, de!
Nem ez az elsődleges szempont, mivel az értékek belül lakoznak. Szóval én azt mondom, gondold át még egyszer a dolgot, de mindenképp legyél őszinte a sráccal, ha többet nem is, de ennyit megérdemel (Y)
Azért a külsö is számít, akármennyire azt mondják sokan, hogy nem.
Én is a belsöre megyek elöször, de ha nem tetszene külsöre akkor tuti nem bírnám hosszútávon.
Utolsó: Ez tény, egy fokig.
Nem mindegy, hogy mennyire "csúnya" az a személy. Sokan olyat is csúnyának mondanak aki átlagos... na az olyanok bizony megszépülhetnek nagyon ha beleszeretsz. De aki tényleg az a nagyon csúnya... hát ott az se segít.
én is pont ilyen helyzetben vagyok
van egy nagyon kedves, édes fiú ismerősöm, akinek nincs barátnője
viszont külsőre egyáltalán nem tetszik
ha meg nincs vonzalom, akkor a szexet el sem tudom vele képzelni
így mi is barátok vagyunk
23l
Na igen, van ez a dolog,hogy ha szeretem,akkor "megszépül". Ha belegondolok, eddig egyik barátom se volt az a típus hogy ránézek és elolvadok,hűdejópasi..mégis működő kapcsolatok voltak, ha meg nem,akkor nem ez miatt...
Az én esetemben egyébként inkább a testalkat ami a lényeges. Eddig mindig vékony barátaim voltak, és a vékony, szálkás pasik jönnek be. Fogalmam sincs,hogy hogy "viselném" így ezt a dolgot, olyan furcsa..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!