Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, hogy talán terhes vagyok?
Elméletileg a barátod, azért a barátod, mert kapcsolatban vagytok. Megosztjátok egymás problémáit, legyen az egy nagymama halála, szülők válás, kistesó születése, mit ad isten egy nem kívánt terhesség.
Joga van tudni, hogy valószínűleg apuka. Neked pedig KÖTELESSÉGED ezt elmondani neki.
Ha terhes vagy, akkor azt közösen hoztátok össze, tehát az aggódás is legyen közös!!!
Viszont próbálj megnyugodni, amíg nem doki mondja ki, addig nem biztos. Késhet sok minden miatt, pl. stressz, betegség vagy - nem tudom, mióta szeded a gyógyszert - az is bele tud kavarni.
Azért az marha jó, hogy ne idegesítse a párját, amíg nem biztos. Milyen kapcsolat az ilyen?!?! Ahol a nő egyedül viseli egy ilyen dolog terhét? Ahol félnie kell a párja reakciójától?
Kérdező, nincs mit veszítened! Ha el akar hagyni, akkor el fog, akármi derül ki kedden, ha terhes vagy, akkor is, ha nem vagy terhes, akkor is. De ha mégsem vagy terhes, akkor legalább tudod, hogy ha legközelebb netán tényleg az leszel, mennyire számíthatsz rá.
Bajban ismerni meg a barátot - meg a társat is. Ha meg normálisan fogadja, legalább látod, hogy működik a kapcsolatotok.
Ha terhes vagy, üdvözöllek 0,5%osok klubjában. Ennyi rá az esély, hogy rendesen szedett tabletta mellett teherbe ess. Én beleestem ebbe a fél százalékba. SOHA egy szemet nem hagytam ki, minden este, pontban kilenckor vettem be.
Másfél éves a lányom.
21n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!