Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ér többet? Barátság vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ér többet? Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés
van egy nagyon jó barátom.Egy osztályba járunk,szóval minden nap beszélünk,ezenkivül sulin kivül is napi 3órát beszélünk msn-n.Meg hétvégenként együtt járunk bulizni.És télleg nagyon jól ismerjük már egymást.És én szeretnék vele többet a barátságnál,de nem tudom ő mit gondol.Mert ha ő nem akarná,akkor félek,h nem is úgy viszonyulna hozzám,mint most.Ha meg véletlenül ő is szeretné,akkor ha nem működne nekünk,a barátságunk a semmibe veszne.Mit csináljak?
2009. jún. 17. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te már többet akarsz, akkor ez már nem olyan barátság.:S
2009. jún. 17. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon biztosnak kell lenned az érzelmeidben, ha tényleg egy jó baráttal kezdenél. Nem mindegy, hogy vonzódsz hozzá, vagy szereted. Én monjuk nem tudom elképzelni, hogy egy nagyon jó barátra úgy nézzek mint férfira. Egy igaz barátot szerintem megkell becsülni. Szerintem várj még egy kicsit, mielőtt "letámadod" ezzel.
2009. jún. 17. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
barátisex
2009. jún. 17. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Barátság,a szerelemből is egy idő után az lesz.

Ezért is mondják olyanhoz menny hozzá aki barátnak is jó lenne :)

2009. jún. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!