Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ahhoz, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ahhoz, ha?

Figyelt kérdés
..a párotok egy olyan lánnyal menne el moziba, akivel régebben több volt köztük, mint barátság, és a csajnak is már több, mint 3 éve van pasija, és a fiú akivel elmenne ( az én barátom; 2 éves kapcsolat)... mit szólnátok? :(
2012. ápr. 7. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem érdekelne, sose voltam féltékeny fajta 21L
2012. ápr. 7. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
..szó nélkül..KIDOBNÁM..!!!
2012. ápr. 7. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:

mondanám, hogy nekem ez nem esik jól

de amúgy ha te is tudsz róla szóval nem titokban csinálják akkor nem rossz annyira a helyzet.

2012. ápr. 7. 14:20
 14/15 ASOT ***** válasza:

egy romantikus film után tuti előtörnek majd az érzéseik...és a csaj odabújik a pasihoz a moziban...aztán kijövet megbeszélik h ilyen nem lehet mert párotok van...aztán rá 1 órára elmennek dugni!

27/f

2012. ápr. 7. 16:00
 15/15 A kérdező kommentje:

16:00

Nem romantikus filmre mennének...de nem mennek ;)

2012. ápr. 7. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!