Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ahhoz, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ahhoz, ha?

Figyelt kérdés
..a párotok egy olyan lánnyal menne el moziba, akivel régebben több volt köztük, mint barátság, és a csajnak is már több, mint 3 éve van pasija, és a fiú akivel elmenne ( az én barátom; 2 éves kapcsolat)... mit szólnátok? :(
2012. ápr. 7. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
vigyenek engem is.
2012. ápr. 7. 13:13
 2/15 anonim ***** válasza:
ha régóta haverok, akkor mi a gond benne? én egy haveromat kisértem lagziba, és a pasim nem mondott semmit :)
2012. ápr. 7. 13:15
 3/15 A kérdező kommentje:
az, hogy ha velem nem megy sehová, akkor mással (LÁNNYAL!) miért megy...? :(
2012. ápr. 7. 13:16
 4/15 anonim ***** válasza:
h érted h nem mentek sehova? veled nem akar menni? ezt vele beszéld meg, h miért nem akar veled menni..
2012. ápr. 7. 13:17
 5/15 A kérdező kommentje:
"nincs kedve", "nincs pénze"...persze más lányra meg lenne pénze, hogy elmenjen vele moziba.. :/
2012. ápr. 7. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Abban az esetben, ha velem nem járna el sehova, akármilyen oknál fogva, nekem nem imponálna túlzottan. Ha valaki mással meg tudja oldani a kiruccanást, akkor velem miért ne tudná? Ez a gondolat villanna át az agyamon egyből. Ha ez a helyzet veletek, akkor szerintem ne hagyd szó nélkül. Mármint, ha tényleg sehová sem jártok el.
2012. ápr. 7. 13:21
 7/15 anonim ***** válasza:
ilyen felállításban már más a dolog.. mondd meg neki h ez igy neked nem kóser. amúgy ismerős a szitu.. az exem az utolsó 1 évben kb.. nem akart velem menni sehova, mert nincs kedve, nincs pénze, azt meg nem fogadta volna el, ha én adok neki, vagy ha én fizetek vmit.. ahogy szakitottunk, még aznap este ment diszkóba a haverokkal :DDDDD
2012. ápr. 7. 13:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Lehet kiszeretett belöled, és azt várja, hogy Te szakíts.

Vagy lehet ellaposodott a kapcsolatotok. Vigyázz vele nehogy szex legyen a vége. Végülis neked kéne érezni, hogy hol tart a kapcsolatotok.

2012. ápr. 7. 13:23
 9/15 A kérdező kommentje:
majd még rákérdezek nála, hogy el megy e vele.. ha igen, hisztit rendezek... :D :S
2012. ápr. 7. 13:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát elég gyanús ez a dolog ...

Főleg úgy hogy téged nem visz sehova mással megy elmegy ...

Én nem engedném hogy elmenjenek ketten moziba ...

2012. ápr. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!