Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz volt virágot küldeni szakítás után 5 héttel húsvét alkalmából?
Hát igen...ezek szerint jogos, hogy tényleg akarsz Tőle valamit.
Tudom ez kegyetlen, de nem biztos, hogy érdekelni fogja/vagy akar tudni róla, hogy megváltoztál. Ha annyira megbántottad, akkor lehetséges, hogy tényleg nem akar már Tőled semmit.
Én a helyedben megírnám neki, hogy nem akartam megbántani, csak rájöttél a hibáidra és bocsánatot akartál ezzel kérni velük. Egy virágot, mindenki megérdemel ilyenkor. DE többet nem fogod zavarni, ha Neki ez problémát okoz.
Utolsó vagyok!
Értem...
Hát erre nehéz mit mondani, ha tényleg nem tettél valami nagyon rosszat. A lány reakciójából nekem egyből ez jött le.
Legalábbis én akkor reagálnék így..
Megkérdezhetem, hogy mennyi idősek vagytok? Mármint a lány fiatalabb, tapasztalatlanabb?
Igen ő fiatalabb és tapasztalatlanabb..ő 21 éves..én voltam neki az első,mármint akivel lefeküdt,volt neki elött még egy srác 4-5 hónapig,de vele nem feküdt le.volt ez az,de konkrétan szex az nem.
mit javasolnál ilyen tapasztalatlan lány esetében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!