Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz volt virágot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz volt virágot küldeni szakítás után 5 héttel húsvét alkalmából?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy teljesen félre értette a helyzetet,én tényleg csak jó szándékkal küldtem neki a virágot és ő egyből azt szűrte le hogy akarok tőle valamit,hol ott csak barátságossan akartam feléje közeledni,ez tényleg csak egy gesztus volt részemről.De ő teljesen félre értette a helyzetet..Azt mondta ez a virág nem old meg semmi és hogy felejtsem el,tudom hogy a virág nem old meg semmit és nem is azért küldtem neki,azóta más ember lettem és elindúlam a változás útján..csak ezt ő így nem tudja érzkelni.Szerintetek válaszóljak arra a levélre és elmondjam neki hogy semmi hátsó szándékom nem volt és hogy csak egy gesztus volt részemről?Vagy ne válaszóljak a levélre és ne magyarázkodjak hanem gondoljon amit akar?
2012. ápr. 7. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
azóta más ember lettem és elindúlam a változás útján..csak ezt ő így nem tudja érzkelni." ezzel a mondatoddal nem azt mutatod, hogy nem akarnál tőle még valamit, ő meg persze, hogy azt veszi le, hogy akarsz főleg a virággal. Most figyi már. Ki az, aki küld a volt nőjének virágot, ráadásul húsvétra, amikor is nem is szokás..... Neked lány lennél nem ez jönne le?
2012. ápr. 7. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha igaz amit írsz, akkor írd meg neki is. ennyire egyszerű. Utána már ne küldözgess virágot. De húsvétra miért küldtél?
2012. ápr. 7. 10:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmi különös,csak egy gesztus akart tőlem lenni,persze hogy akarok tőle valamit,de nem így lerohanva,de neki valószínűleg az jött le..
2012. ápr. 7. 10:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak közelíteni akartam feléje,hogy érezze és lássa hogy még nem felejtettem el.Mert tudom hogy ő sem engem..
2012. ápr. 7. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát igen...ezek szerint jogos, hogy tényleg akarsz Tőle valamit.

Tudom ez kegyetlen, de nem biztos, hogy érdekelni fogja/vagy akar tudni róla, hogy megváltoztál. Ha annyira megbántottad, akkor lehetséges, hogy tényleg nem akar már Tőled semmit.

Én a helyedben megírnám neki, hogy nem akartam megbántani, csak rájöttél a hibáidra és bocsánatot akartál ezzel kérni velük. Egy virágot, mindenki megérdemel ilyenkor. DE többet nem fogod zavarni, ha Neki ez problémát okoz.

2012. ápr. 7. 10:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Pont ez a lényeg az egészben hogy nem bántottam meg úgy soha,és igazából soha nem értettem a szakítás okát,nem csaltam meg,nem voltam nyál dózer,nem lógtunk egymás nyakán,nem néztem más nőket,voltak hibák persze mind mindenhol,de hát hol nincsen?A mai napig nemértem lényegében a szakítást,mert olyan dolog miatt történt amit kis idő alatt orvosólható lett volna.
2012. ápr. 7. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Értem...

Hát erre nehéz mit mondani, ha tényleg nem tettél valami nagyon rosszat. A lány reakciójából nekem egyből ez jött le.

Legalábbis én akkor reagálnék így..

Megkérdezhetem, hogy mennyi idősek vagytok? Mármint a lány fiatalabb, tapasztalatlanabb?

2012. ápr. 7. 10:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen ő fiatalabb és tapasztalatlanabb..ő 21 éves..én voltam neki az első,mármint akivel lefeküdt,volt neki elött még egy srác 4-5 hónapig,de vele nem feküdt le.volt ez az,de konkrétan szex az nem.

mit javasolnál ilyen tapasztalatlan lány esetében?

2012. ápr. 7. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!