Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Időről-időre ellenőrzöm párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időről-időre ellenőrzöm párom telefonját, megnézem freemailjét, facebookját! Szánalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk elején nem volt szerelmes belém a párom. Kiderült, hogy flörtölt mellettem, hazudozott, meg nem csalt. De nagyon mély és fájdalmas emlékeim vannak, amik miatt nem tudok megbízni benne újra.

Szakítottunk 1 hónapra, de visszakönyörögte magát. Ma már érzem hogy szeret, bizonyít. ÉS azt mondja idővel bebizonyítja, hogy újra megbízhatok benne és neki más nem kell csak én. Tudja, hogy ez az utolsó esélye, semmi olyat nem tett már egy jó ideje amivel megbántott volna.

Én mégis ha fél órát késik, ha épp nem tudom hol van görcsbe rándul a gyomrom. Eluralkodik rajtam a kétely, hogy lehet csajozik, lehet megcsal bebeszélem magamnak, ingerült és féltékeny leszek és hogy önigazolást nyerjek folyamatosan ellenőrizgetem telefonját, facebookját, freemail-jét. (Véletlenül tudtam meg a jelszavait és ő már szerintem rég elfelejtette, hogy én tudom őket)

Amikor ezt csinálom, szánalmasnak érzem magam és megfogadom hogy többet nem csinálok ilyet. De mégis újra és újra megnézem/ellenőrizgetem. Mert csak így tudok megnyugodni.

Mit csináljak? Kezdek rosszul lenni magamtól!

2012. ápr. 7. 00:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Hallottatok már olyanról, hogy egy párnak ugyanaz az iwiw profilja, ugyanaz a facebookja is, egy email címük van kettőjüknek, és még a Skype címet is egyet használnak csak?

Megdöbbentő, nem?

Tudjátok vannak olyan emberek, akik sok területet megtartanak maguknak a magánéletükből, és nem hajlandók oda a párjukat beengedni. Az ilyen emberek ellen automatikusan kialakul a másik bizalmatlansága, ha neki viszont nincs titka.

Sajnos manapság férfiak és nők úgy váltogatják a partnereket, mint a cipőt, vagy a mobilt. Ráadásul minél jobban begyakorolják a "kidobom" "kirúgom" "elválok" dolgokat, annál sekélyesebbé válik minden ezután következő kapcsolat. Csak aztán a fájó pont majd az lesz, hogy a kidobott, kirúgott ember megállapodik, boldog, sikeres családot alapít, abban él majd 20 év múlva is, és a kirúgdosó fél meg még mindíg csak rúgdos, és az egész világ tök hülye, mert nincs egy normális pasi, vagy csaj sem ezen a földön.

2012. ápr. 10. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!