Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időről-időre ellenőrzöm párom telefonját, megnézem freemailjét, facebookját! Szánalmas vagyok?
Kapcsolatunk elején nem volt szerelmes belém a párom. Kiderült, hogy flörtölt mellettem, hazudozott, meg nem csalt. De nagyon mély és fájdalmas emlékeim vannak, amik miatt nem tudok megbízni benne újra.
Szakítottunk 1 hónapra, de visszakönyörögte magát. Ma már érzem hogy szeret, bizonyít. ÉS azt mondja idővel bebizonyítja, hogy újra megbízhatok benne és neki más nem kell csak én. Tudja, hogy ez az utolsó esélye, semmi olyat nem tett már egy jó ideje amivel megbántott volna.
Én mégis ha fél órát késik, ha épp nem tudom hol van görcsbe rándul a gyomrom. Eluralkodik rajtam a kétely, hogy lehet csajozik, lehet megcsal bebeszélem magamnak, ingerült és féltékeny leszek és hogy önigazolást nyerjek folyamatosan ellenőrizgetem telefonját, facebookját, freemail-jét. (Véletlenül tudtam meg a jelszavait és ő már szerintem rég elfelejtette, hogy én tudom őket)
Amikor ezt csinálom, szánalmasnak érzem magam és megfogadom hogy többet nem csinálok ilyet. De mégis újra és újra megnézem/ellenőrizgetem. Mert csak így tudok megnyugodni.
Mit csináljak? Kezdek rosszul lenni magamtól!
Szerintem szánalmas nem vagy, csak féltékeny.
És lehet hogy ettől a "kényszerkutatástól" ideig-óráig jobban érzed magad, de most képzeld el, mi lenne ha találnál egy olyan üzenetet amit félreértesz.
Kivered a balhét, majd kiderül hogy ártatlan volt a pasasod, de már tök mindegy. Ha megtudja hogy kutakodsz utána, lelép.
Nagyon nem jó ez a módszer.
Az én páromnak is volt egy bő hónapja mikor nagy hajtás volt a munkahelyén, szinte minden 2. nap 4-5 órát túlórázott, fizetetlenül. Állandóan hulla volt, semmi szex, semmi összebújás, vagy aludt egész nap, vagy a gép előtt ült.
Aztán ment megint.
Na látod, nekem eszem ágában sem jutott utána kutakodni, bár kicsit nekem is gyanús volt a dolog, de türelmesen kivártam. Pedig nekem szabad kutakodni a cuccai között.
Az első megnyugtató az volt, mikor felhívtam valamiért a túlórában, és hallottam a kollégái hangját a háttérben.
A második, mikor kapott 20k jutalmat a hónap dolgozója díjhoz csatolva, amiért megmentett egy projektet :)
Próbálj meg szép lassan leállni ezzel a kutakodással. Nem írtad mióta csinálod (gondolom az egy hónapon belül :)), de ha flörtölni akart volna már melletted, megtette volna.
Nézd meg mondjuk havonta egyszer, akkor is lebukik ha valami olyasmit csinál, de te se kerülsz őrületbe, és lebukni sem fogsz olyan könnyen.
Aztán csak helyreáll a bizalmad :)
Ahol nincs bizalom ott nem beszélhetünk párkapcsolatról.
Előbb bízzál vagy keres egy olyat akiben megbízol és aztán már beszélhetünk párkapcsolatról.
Nem vagy szánalmas:) Csak nem bízol benne, ennyi. Én is így voltam az exemmel. Az első pár hónapba jó volt minden, aztán kiderült, hogy végig flörtölt az exével és még egy csomó csajjal neten( egyszer mikor tusolni ment beleolvastam a beszélgetéseibe). Akkor kidobtam, de visszakönyörögte magát, visszafogadtam, mert nagyon szerettem, bár semmi értelme nem volt. Soha többet nem bíztam meg benne, amint alkalmam nyilt rá, egyből ellenőrizgettem, igaz, sokszor találtam is olyasmit, ami nem tetszett(nem konkrét megcsalásra utaló dolgok, de állandó flörtölgetés külömböző csajokkal, az exével, mindenkivel). Teljesen megmérgezte a kapcsolatot a dolog, én is egy hárpia lettem, hisztiztem neki minden hülyeségen, önbizalohiányos és megkeseredett lettem, bánatomban zabáltam, elhíztam, teljesen elhidegültünk, vége is lett, szakítottam vele, nem bírtam tovább elviselni azt az embert, akivé változtam mellette.
Azóta találtam valaki mást, menyasszony vagyok és boldogabb nem is lehetnék. Szerelmesek vagyunk egymásba és teljesen megbízom benne. Tudom az összes jelszavát, mégse jut eszembe soha, hogy belenézzek. Teljesen más érzés.
Én azt tanácsolom, hogy ha nem tudsz ezen felülkerekedi, akkor inkább tegyél pontot a kapcsolat végére. Bizalom nélkül nem fog működni és csak tönkreteszed magad.
24/N
Pontozzatok le,úgy is az megy itt ezen az oldalon!
Szerintem nem vagy szánalmas.
Én is szét szoktam nézni a facebook-ján és a telóján is néha.
Nem érzem úgy,hogy bűnös vagyok,mert van okom rá hogy néha "leellenőrizzem".
Ez egy 4éves kapcsolat és követtem el én is hülyeségeket az elején ő pedig mostanság.Mondhatni 2szer meg akart csalni,mind a kétszer lebukott.
Együtt vagyunk,mert szeretjük egymást-még ha hülyén is hangzik.Elengedni nem tudjuk egymást még akkor sem ha mind a ketten megcsaltuk egymást.
Lényeg az,hogy változni próbál ő is és én is.A tüske viszont mind a kettőnkbe ott van.A bizalmat nehéz helyre hozni,és ezért van hogy néha-néha én is arra vetemedek hogy belépjek a facebook fiókjába vagy a telefonja böngészője előzményeit megnézzem.
Ha ez nektek nem tetszik,akkor nem tetszik.Engem nem érdekel ha vki emiatt szánalmasnak tart vagy nem,az én életem és csak én látok a dolgok mögé,nem pedig az aki betűk formájában itt elolvassa az életem aztán pedig ítélkezik.
Régen én is ha bármi bajom volt vagy gondom,kiírtam egy kérdést ide gyakorira,de idővel rájöttem hogy a válaszolók többsége úgysem adhat tökéletes választ hiszen egy dolog hogy elolvassák búdat-bajodat,de a dolgok mögé-és a dolgok egészét-a teljes történetet nem tudják.Nem sok értelme van,mert a fele válaszoló lehurrog,a másik pedig biztat!
Szerintem úgy éld az életet,ahogy te azt akarod,hiszen te alakítasz mindent!
szánalmas vagy, igen.
mert ha meg akar csalni, úgyis lesz olyan ügyes, hogy ne ezeken keresztül tegye. persze nem csak ezért gáz, tapasztald meg mi az a bizalom, mert feltétlen bizalom = feltétlen szereted.
nő vagyok és szerintem ez gáz!!!!!!!
Ezeket a dolgokat csak magadban tudod lerendezni.
Csak próbálkozol, de semmi eredmény nincs. Amikor legközelebb be akarsz lépni a privát szférájába, jobban gondold át, mit teszel. Keress helyette valami pótcselekvést. Mittudomén, mosogass. Lépj el a géptől, amikor rád jön a dilihopp.
A kérdező kommentje:
01:00 Akkor olvasd el, hogy miért nem bízok benne!
Elolvastam,és ugyanaz a véleményem.Szánalmas viselkedés,hogy valakit így ellenőriznek.
Teljesen mindegy mi történt annak idején.Adtál egy új lehetőséget neki.Vagyis TISZTA LAPPAL indultatok újra a kapcsolatnak.Jobban mondva te nem,mert nem bízol benne.Akkor kérdezem én.Minek adtál újabb esélyt neki??Hogy ellenőrizd állandóan?Hogy elmondhasd,nem bízol benne?? Nem értem a logikádat.
Ha megbocsájtok,akkor új lappal indulok,és újra bízni kezdek benne.Ha ezek után még egyszer átvágna,akkor páros lábbal rúgnám ki az életemből,és nem foglalkoznék vele többé. Ha viszont semmi rosszat nem csinál,akkor elfelejtem a régi sérelmet(hiszen ezt jelenti új lappal indulni) és bízok benne.Ha van bizalom akkor nem csinálok ilyen szánalmas dolgokat,hogy ellenőrizgetem amikor és ahogyan csak tudom.Ez mindkét félnek megalázó.Neked is,meg a párodnak is.Ha engem így ellenőrizgetnének,inkább szakítanék,de ez nem élet az tuti,(és nem is szerelem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!