Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt van a folytatás. Most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt van a folytatás. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

ezt én írtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

másnap reggel megtaláltam egy naplózott msn beszzélgetést amit a volt barátnőjének írt és kiderült hogy még mindig őt szereti :\'( Nem szóltam semmit,elkezdtem kipakolni a cuccait a szekrényből,először nem értette hogy mi van de aztán megmutattam neki amit találtam és bevallott mindent.Beszélgettünk erről hogy nem tudja kiverni a fejéből pedig már 1,5 éve szakítotttak. Mondtam neki hogy nem kötelező itt lenni menjen haza.Azt felelte nem akar hazamenni,nem viccből utazott ide, mert teccem neki és úgy érzi hogy belém tudna szeretni.Nem tudom mit tegyek, én szeretm de nem akarok pótbarátnő lenni:\'(

2009. jún. 17. 10:20
 1/5 A kérdező kommentje:

6 hónap nem volt elég ahhoz hogy megszeressen? pedig msnen mindig azt mondta hogy szeret :( Már régóta sejtettem a helyzetet...csak nem mertem bevallani magamnak se.

Rám mondja hogy hideg vagyok, keveset foglalkozok vele és ez neki rosszul esik.És ő mit csinál?Msnen balhézik minden nap a barátaival nem akar menni velem sehova.Sőt még a szobából is kiküld mikor a barátjával beszél!Tudom,tényleg vele beszél de nagyon rossz,és érzem hogy nem szeret.Túl sok itt az ellentét és nem bírom már sokáig.

2009. jún. 17. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez a kapcsolat kikészít... jobb lenne ha kitennéd az útját. ha meg akarna szeretni akkor próbálkozna... nem éri meg miatta rosszul érezned magad. szerintem szakíts vele.

fontos kérdés. akinek kedve van nézze meg :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2009. jún. 17. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Te vagy hideg amikor te szolgálod ki, meg mennél vele erre-arra... ő meg jó ha este átölel meg szarik egész nap a fejedre. Szerintem dobd ki szekrényestül a ruháit, dobj utána még pár molotovot azt csak megérti, ha meg nagyon ragaszkodik hozzá hogy maradjon még mindig tudsz rendőrt hívni.
2009. jún. 17. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, az hogy mondogatja, hogy szeret, meg minden (főleg msn-en ahol még a másik szemébe se kell nézni) az nem jelent semmit. Az jelent valamit, amit érzel. És Te magad írtad le, hogy azt érzed nem szeret. Továbbá azt is írod, hogy nem foglalkozik Veled, stb. Nem értem, hogy mire vársz? Neked ez akárhogy nézzük nem jó, a barátod nem szeret. Mégis mire számítasz, hogy mi lesz? Egyszer úgy ébred fel, hogy ő lesz álmaid hercege? Ő nem fog így felébredni, vagyis nagyon kicsi rá az esély, viszont Neked fel kellene és nagyon gyorsan dobbantani tőle. Érthető a ragaszkodásod, mivel ő az első az életedben. De úgy néz ki az elsővel melléfogtál, majd a második vagy a harmadik jobb lesz. És nem Te vagy az egyedüli, aki így járt, nagyon sokaknak végződik az első kapcsolata csalódással. Igazából fel se fogom, hogy miért vagy még mellette... Nem fogsz 400 évig élni az időd az mindig fogy, úgy hogy hozd ki belőle, amit lehet és ne pazarold ilyenekre.
2009. jún. 17. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
hát ennek a "kapcsolatnak" igy nemlesz jövöje...legalábisén ugylátom...
2009. jún. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!