Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne valtoztatni rajta?
a nemi eletunkrol van szo, egyszoval sz*ar az egesz. Minden szeretkezes utan mondja h "jobb is lehetett volna" meg ilyen beszolasai vannak ja es meg az is h "massal jobb lehetne?" na erre ki akadtam osszeveztunk, az a baj h most tobbet var el tolem h legyen nagyobb a fa*rkam s hosszasabb legyen az aktus de ilyen beszolasokkal h lehet csinalni? sokszor probaltam nem gondolni a szavaira de megsem sikerult, hogyan szoktassam le a baratnomet az ilyen beszolasokrol, s a baratnoinek panaszkodik h nem tudom ki elegiteni az agyban, s hogy a baratnoinek milyen jo szexualis kapcsolatuk.
mit csinaljak ?
figy,nem tudom hogy próbáltátok meg hogyan nem....DE!vannak olyan csajok akik akárhogyan tömöd se fog elmenni hüvelyen keresztül! Közbe izgasd a csiklóját vagy ö magának és úgy jobb lesz! (ha még nem próbáltátok)
Amúgy igaza van az elöttem szólóknak, ha igy beszél veled...hát érdekes..biztos nem szeret igazán
nem lehet megbeszelni a dolgokat vele mert nem halgat meg legjobb ha ott hagyom keressen mast akivel megvan elegedve
amugy csak az utolso honapban jottek ezek a dolgok rea h mondjon ilyeneket pedig mar 1 eve egyutt vagyunk valaki beolvasott neki h a nagyobb jobb :S
Valóban, megpróbálhatsz néhány új dolgot. Hosszabb legyen az előjáték, többet kényezteted a száddal, a kezeddel.
Ha folytatódik a panaszkodása és az ilyen jellegű beszólása akkor hagyd ott, csak tönkretesz lassan. Nem úgy tűnik mintha nem szeretne téged az a lány.
Én nem kaptam soha ilyen panaszokat, pedig sok ideig én is bénáztam .. ez egy hosszú tanuló folyamat.
Szerintem nem hiányzik neked, h ebben az elvárásokkal teli világba még attól kapjál pofonokat aki állítólag szeret ..
Valószínűleg a barátnőd nem tudja miről beszél! Hall dolgokat a barátnőitől, de nyilván azok is túloznak, torzítanak. egy rossz kép alakul ki benne, h milyen kell legyen a szex.
21/F
*
Szerintem mond meg neki, hogy űljön inkább a jegesmedve jéghideg faszára, ha nem tetszik neki neked mekkor avan!
Vagy dugjon egy ógréval!
Remélem segítettem!
:)
28F
Én tuti már rég kidobtam volna. Akkor persze jönne vissza sírva, hogy nem így gondolta. Ne legyél papucs, osszad ki rendesen, mert szerintem csak tesztel téged, hogy mennyire akadsz ki. Sajnos vannak nők, akik szelídebb módon tesztelnek, vannak akik brutálisabban... Te az utóbbit fogtad ki. Legyél erős és mondd hogy leszarod mit gondol, vagy keress egy másik csajt. Jobb megoldás nincs, valszeg mindent megteszel hogy jó legyen az ágyban, de ő csak szívózik...
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!