Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha tapasztalatot akarok szerezni?
16 vagyok, és még soha nem volt barátom. Most viszont megismertem egy férfit, aki 23 éves. Még soha nem voltam igazán szerelmes, de most úgy érzem, kezdek beleszeretni.
Nem hiszem, hogy örökké fog tartani, vagy hogy házasság lesz a vége meg semmi ilyesmi. Csak szeretnék már tapasztalatokat szerezni, megtudni hogy hogyan is működik egy kapcsolat, milyen a szex, stb.
Bár még nem történt semmi, sokan figyelmeztettek, hogy vigyázzak, mert megégethetem magam, meg rosszul is végződhet, meg lehet hogy csak kihasználna.
De én ezekkel mind tisztában vagyok, és felfogtam az összes "kockázatot", hogy valószínűleg riban.cnak fognak nevezni, meg előfordulhat, hogy csak kihasznál, lehet hogy pár hónap múlva vége lesz stb.
De mindezek ellenére én úgy érzem, nekem megérné a kockázatot.
Mégis sokan nagyon ellenzik ezt, pedig én csak meg akarok tapasztalni dolgokat. Ez olyan nagy baj?
16 évesen melyik tökkelütött orvos ad tablettát azért, hogy "beálljon a menzesz"????
Hogy állna már be tőle? Az eszem megáll, hogy ilyen nőgyógyászok vannak.
A tabletta NEM állítja be a vérzést!!
Kikapcsolja az egész ciklust, az egész peteérést, menzeszed sincs mellette.
Az a vérzés, ami a 7 napos szünetben van, nem menstruáció, csak egy megvonásos vérzés.
A tabletta folyamatos hormonszintet tart fenn, ami fenntartja a nyálkahártyát, majd ha lecsökken a hormonszint, mikor nem szeded, akkor elkezdesz érezni.
Semmi köze nincsen a saját ciklusodhoz!!!
Ha 15 napig szednéd, nem 21-ig, akkor 6 nappal rövidebb "ciklusod" lenne.
Ha még be sem állt normálisan a vérzésed, azaz a szervezeted nem működött még normálisan, és egy tablettával leállítják a ciklusod, akkor bizony később ennek még lehet, hogy nagyon csúnyán meg fogod inni a levét.
Ugyanis ha abbahagyod, ugyanilyen lesz, vagy még rosszabb. Aztán majd lehet sopánkodni, ha babát akarsz.
Kedves Kérdező!
Bajnak nem baj, sőt! Azzal azonban én is egyetértek, hogy az, hogy kedvel valaki vagy szeret valaki, ég és föld ebben a tekintetben.
26/F
Nem baj. Szerintem jól érvelsz magad mellett. Úgyhogy hajrá!
(ha szétmennétek idővel, akkor majd keress meg:D)
16-os vagyok.
A 23-as csak ismerkedni akar. :) Apropó.....Ti hol ismerkedtetek meg, és mióta tart a kapcsolatotok?
Én biztos megvárnám azt, akitől lucskos lesz a bugyim,
kevesebbért nem érdemes.
"kezdek beleszeretni" <--- ez még kevés szerintem ahhoz, hogy a szex céljából szexelj.
Azt az ember igencsak megérzi, ha elkapja a gépszíj! Érdemes kivárni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!