Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok elutazna 1 hétre, keresnétek vagy megvárnátok hogy ő jelentkezzen?
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és 3 napja elment a rokonaihoz 1 hétre, az ország másik végébe. Már az első napon nem jelentkezett, pedig kb. délre már oda is ért, mint utólag megtudtam. Aznap este írtam neki hogy minden rendben, hogy telt a napja, késve de válaszolt. Másnap megint semmi egész nap, ezért este megint én írtam neki, érdeklődtem mit csinált aznap. Azt írta nagyon jól érzi ott magát és hogy ne haragudjak hogy nem írt, eltelt az idő. Én ennek örülök de kicsit olyan mintha közben megfeledkezne rólam. Szerintem 1 üzenet megírása 2 perc, nem igaz hogy annyit nem tud rám fordítani.
Úgy tervezem hogy ma nem írok neki, megvárom míg jelentkezik, de félő hogy akkor nem fogunk beszélni.
Közben persze csinálom én is a teendőimet, nekem mégis jut rá időm.
Ti mit tennétek?
18.L
az én párom nemzetközizik, tehát még akkor is beszélünk minden nap legalább 10-15 percet, hogy külföldön van. tehát nekem is furcsa
tudom, hogy nehéz kibírni, de ne írj neki, ne hívd fel, jöjjön rá magától!
Én megbízok benne, csak annyi hogy hiányzik az hogy ő is keressen. Előtte mindennap beszéltünk, most meg hogy elment mintha nem léteznék.
Köszönöm a válaszokat!
En megvarom ammig o keres (lany vagyok), persze bizonyos keretek kozott, azert egy het utan mar elgondolkodnek, hogy mi van.
Es egyet ertek, ez inkabb a bizalomrol szol, mint az aggodasrol. Es nem mindegyik ferfi jo abban, hogy naponta telefonaljon.
Apam sokat dolgozott kulfoldon, es nem hivta minden este anyamat. Volt, hogy faradt volt, volt, hogy melo utan elment egy sorre a kollegakkal, de anyamnak eszebe se jutott ezen hiszteriazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!