Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan lehet helyrehozni azt, hogy ha egy fiúnak megsértette 1 lány az önérzetét?
tévedés, fordítva volt
én vagyok a lány
ő a fiú,aki drogozik,és megsértettem
Sztem az eredeti kérdésből is lejön h ki a lány és ki a fiú, talán végig kéne olvasni a kérdést, nem csak rögtön oltogatni, hogy fúúúj hülye drogos... :D
Én is ilyen cipőben járok, a barátomnak megmondtam a magamét a hülye társaságáról, először finoman, aztán már minden kijött belőlem, és most fennakadt ezeken ő is, teljesen megsértettem ezzel, de a világért sem vallaná be.. Persze előtte ő is jópárszor megsértett a viselkedésével, csak azt észre se vette, csak azt látja, hogy kritizáltam. Szval jó lenne vmi értelmes választ kapni :)
ja, bocs
a véleményem akkor is ugyanaz. ha nem tudja értékelni, h törődsz vele és érdekel, mi van vele, akkor menjen a fenébe. a saját életét úgy rontja el, ahogy akarja, de ha érted nem képes változtatni, miért is érdekel tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!