Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a dolog egy 20 éves lány és egy 33 éves "fiú" között?
Azért írtam fiút a férfi helyett, mert olyan. Ránézésre is nagyon kisfiús, senki nem nézi többnek 25nél. A habitusa is ilyen. Ez leginkább a linkségében nyilvánul meg, kissé nemtörődöm figura, mindenhonnan késik (általában a hajnali dajdajozások, elalvások miatt), aztán ha bajba kerül, akkor is csak nevet... szóval kissé felelőtlen, szétszórt. Ez miatt nem is akar még sem házasságot, sem gyereket. Inkább a barátainak, szórakozásnak él.
A lány korához képest felnőttesebb gondolkodású, néha még az adott sráctól is komolyabb. Szeret ő is szórakozni, bár kevesebb igénye van rá. Szereti a művészeteket, színjátszást, zenét, fotózást, ezt azért tartom fontosnak, mert a fiú színész, zenész, így tehát adott a közös érdeklődési kör, hobbi is. Egyelőre még ő sem gondolkodik családalapításon, házasságon. Értelmi, érettségi szinten mondhatni ugyanott állnak.
Szerintetek lehet ebből valami?
A kor tekintetében igen, működhet.
Viszont egyetértek az első válaszolóval, h tök mindegy, h hány éves, ha valaki link, megbízhatatlan, akkor nem az életkora a döntő szempont...
Engem zavarna, ha valaki ilyen link alak lenne. Párom is hasonló volt, de mondtam neki, hogy szedje össze magát, vagy én szedem össze a holmim.
Azóta pontos, felelősségteljes. Persze most is van 1-2 dolog amit nem vesz komolyan.
Szerintem úgy nem lehet kapcsolatot kezdeni, hogy "én majd megváltoztatom a másikat", de elég eldöntöttnek tűnik már a dolog.
Egyébként a korkülönbséggel nincs baj, de nekem nem kéne egy 33éves felelőtlen, szétszórt gyerek. Az se pozitív ha 13évvel idősebb férfival értelmi és érettségi szinten ugyanott tartok...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!